Krásný večer 🙂
Jak vaše tělo reagovalo na vysazení antikoncepce? Váha, pleť, nálada, všechno co vás napadne. Občas z toho mám ,,strach,,. Děkuji za odpovědi.
Hrozně mastná pleť (předtím sem nevěděla, co to znamená), víc se mi mastí vlasy, přibrala sem trochu a uhry...děsný..hned bych ji brala zpátky:D Jinak psychický věci jsem nezaznamenala, pouze ty fyzický🙂
Nepomohlo nic, bojuji s tim do ted. Je to uz rok a pul. Mezitim jsem stihla porodit a kazde rano se budim s novym nadelenim. Predevsim v okoli brady.
Vysadila jsem v unoru po 16 letech uzivani. Vaha se moc nezmenila, ms najela okamzite a pravidelne, rekla bych, ze mam vetsi chut na sex. Ale zacaly se mi dost mastit vlasy podle toho, v jake fazi cyklu jsem. V obdobi kolem ovulace mam vlasy mastne tak, ze jsou na dotek umastene i okamzite po dukladnem umyti.
Mastí se mi vlasy a trochu pleť. Akné jsem neměla nikdy, nemám ani teď, žádné změny na psychice nepozoruji, akorát si víc užívám sex, sice to nechápu, ale všiml si toho i partner😅
Ještě se mi změnilo PMS, bolí mě prsa a mám silnější bolesti břicha a kříže.
Jsem po vysazení chvíli, první menstruace se zpozdila, ale nakonec díky bohu dorazila, snad to tak bude i dál.
Já jsem po vysazení HA po 15 letech užívání zhubla (ikdyž jsem po ní nepřibrala), jinak nic jineho jsem nespozorovala. Ale bude to tím, že jsem za měsíc hned otěhotněla 😉
Vysadila jsem po 9 letech (6 let Minerva, 3 roky Clormetin) a už bych do ní znova nešla. Během braní Clrometinu se mi hrozně vysušovala pleť i vlasy (teď během těhotenství je to tu zas :( ), po vysazení jsem sice trochu zhubla, ale vrátilo se mi libido do normálu, cítila sem se víc v pohodě a MS najela perfektně pravidelně a bez problémů, možná byla dokonce klidnější a bez bolestí hlavy.
Všem moc děkuji za odpovědi 🙂 Hned sem si udělala ,,lepší obrázek,,
Mne se silene zhorsila plet. Jine zmeny jsem nepozorovala. Antikoncepci jsem prestala brat po dvanacti letech uzivani.