Ahoj holky přidám trochu zkušenost s Depo Proverou.Mam ji pychnutou měsíc a 1 den.Pred 3 dnema jsem měla pocit jak kdybych byla opět těhotná.Udelala si test pepino a hned //.Nevěřila jsem a udělala ještě jeden a zase //.Utikala jswm pro digitální á ten ukázal 1-2tydny,hned jsem volala doktorce že jsem těhotná a jak je to možné.Druhy den ráno jsem udělala zase digi a papírový test digi ukázal 2-3 tydny á papírové zase //.Odjela jsem doktorce.Doktorka těhotenství vyvrátila plus odebrána krev na HCG a taktéž negativní. Pokud nějaká najdete tak jak já tak radši volejte ale neolaste,já š toho byla hotová protože druhatko naplánujme už.Pridavam foto aby ste viděli.
No ty bláho podle testu ale těhotná jsi, zvláštní.
Jestli se toto vše událo během 3 dnů, tak to těhotenství je, ale ze nevyšla krev je divny.. zkus jinou laboratoř jako samoplatce.
Ty jo fakt je to divný . Depo prověří jsem brala a tehu šest nikdy pozitivní nebyl a to ani 2 a půl roku po vysazení . Zkus ještě jednou tu krev . A TT dnes ?
Ted bych asi neverila doktorce. Sla bych na krev jeste jinam.Tolik testu pozitivnich a dr nic...
@loylii krev byla v cera
@agneska7 pry to ta depo provera nekterym zenskem dělá,že prý zbytečně vyhozené penize
@loylii jinou bohužel tady nemáme máme tu jen jednu nemocnici
@makronka222 já po té probere asi 3 den zacla 17dnu krvácet
@loylii a ten první digi je že 3.9 a druhej že včerejška plus í ty papirkove
@makronka222 poslala my právě do laboratoře krev a ten byl negativní což si myslím teda že když digitální je 25ka tak tam to hcg musí bejt a pozitivní ich š krve se počítá už od 5
@nikynikol25 ty já ti nevím ale je to antikoncepce . Neobsahuje HCG . Krvácení bylo v podstatě ,,normální,, než si to sedne atd. Ale něco v pořádku není . Jed třeba do jiného města trvej na dalším vyšetření . Nenech to tak ty testy taky neudělají // jen tak a antikoncepce vážně nemůže způsobit ,,vyplavování,, hormonů HCG to je prostě blbost .
@agneska7 mě řekla tedy že to je tou depo proverou,teprve před 2 měsíci jsem porodila.Divne to je sex byl až týden po té depo provere a pak až 3 dny po zkonceni krvácení,bylo by to stejnak nemožné to už bych musela být měsíc od posledního sexu.A to tam už by určitě v celou něco viděla
@agneska7 naposledy jsme měli sex 9.8. a pak až 30.8. tak to nějak neodpovídá ani tem testům
@loylii
@balogis
@agneska7
@makronka222 Holky akorát to počítám poslední sex byl teda 9.8 a až 3.9 my test řekl že jsem 1-2 tejdny což to vůbec neodpovídá to by se muselo vajíčko oplodnit až 12 den a což si myslím že to už je blbost.A hned druhej den 4.9 my to ukáže 2-3 tejdny.To podle toho bych musela jediné bejt buď 15 nebo 16 den po oplodnění.Coz to neodpovídá.
@nikynikol25 doma můžeš počítat a dumat nad čím chceš ale nic nezjistis . Musíš znovu k doktorovy. Jet prostě jinam a vysvětlí situaci to že už u Dr jsi byla nemusí nikdo vědět . Prostě z osobních důvodů jdeš tam
@nikynikol25 hm jenže ty výsledky těch testu jsou prostě jednoznačný,navíc ti těch testů vyšlo víc,to není jen tak . určitě bych šla k Dr aby pokud se nejedná o těhotenství se zjistilo,v čem je zakopaný pes.
@agneska7 zkusím jít zítra do nemocnice jako samoplatce a buď tam to ich je á nebo není,ale pořád my to stej ak vrtá hlavou když první sex byl 9.8 a pak až koncem měsíce.To my přijde fakt blbost
@nikynikol25 ty já se už nedivím ničemu . Dej zítra vědět . Protože já jsem depo brala po prvním porodu i po druhém a nikdy pozitivní test nebyl je to opravdu zajímavé .
@nikynikol25 co jit na gyndo ambulanci. Tam udelaji testy taky, rekni co se deje a oni ti krev klido odeberou znova... nebo bych proste naklusala rano k doktorce, ze chci jeste jednou odebrat krev a stala bych tam do doby, nez by sestra nesahla po jehle. Ona za to nasledky pak neponese, ty firmy jsou kryty, ji je to u prdele, ze budes mit dalsi dite kdyz nechces
Já ji mám taky od porodu a ještě jsem to nedostala, ale to už je 9 měsíců. Mezi tím jsem si dělala testy asi 2x a nikdy mě nevyšel pozitivní
@agneska7 teď jsem si dělala test a nic
@krystofovaa teď jsem si dělala další a nic na něm neni
@nikynikol25 tak to je úplně divný .
@makronka222 teď jsem si delala další test a je negativní
@agneska7 už to taky nechápu co se dejw
@nikynikol25 jako kdyby to byly duši ale takové dálnice + digital ten nelže . A dnes nic . Mno jsi zajímavý případ 😁 ( neber to zle , dělám si srandu 😉)
@agneska7 v pohodě já už si přijdu jak robot
@agneska7 teď zase se udělal jen slaboucka druhá,opravdu nechápu á tuhle značku facelle mám už vyzkousenou pri mém prvním těhu
@agneska7 dala bych sem foto ale je prý nějaká porucha
@nikynikol25 no to je fakt divny! Ty testy jsou ze kdy a krev byla brana kdy?