Ahoj, všude čtu, že všichni po vysazení HA přibírají. Existuje někdo, kdo po vysazení shodil?
Ahoj, třeba já jsem ji brala 9 let a po vysazení jsem opravdu najednou ztratila 6kg. Možná to byla zadržená voda, možná jsem opravdu přestala tolik jíst aniž bych si toho všimla, ale vím, že mě ten úbytek hodně překvapil, bylo mi po krátké době volnější oblečení, tak jsem se zvážila a 6 kg pryč.
Ja diky HA nabrala, a dost. Po vysazeni, jsem jen cca jednou tydne jezdila na bruslich. Žádná uprava jidelnicku, a nic podobneho. Chodila jsem i na pivko, jedla hambace, pizzy, apod. A svete div se, 18 kg bylo dole. A to i hodne rychle
Ja nikdy nepribrala po HA, takze ani nemela z ceho hubnout. Ani v okoli neznam zenu nebo divku, ktera by po HA pribirala.
HA zadržuje dost vodu, takže po vysazení se dá dobře "shodit". Ale ještě líp to jde bez kouření a alkoholu, to jde fakt váha krásně dolu.
Já ji přestala brát po 15 letech a během dvou měsíců jsem zhubla 4kg a pak jsem tedy otěhotněla 😀. Chvilku mi to trvalo než jsem si uvědomila proč jsem asi zhubla. A to poslední dva měsíce co jsem jí brala jsem se snažila zhubnout a nic. Nevím to tedy jistě, jestli zhubnutí zbusobilo vysazení, ale jinak jsem dělala to samé jako vždy.
Taky jsem šla po vysazení s váhou dolů cca 4-5 kilo, pak jsem otěhotněla a váha šla zase opačným směrem ;) myslím že jsem dost zadržovala vodu.
Já znám teda dost holek, které s HA přibraly. Já taky, i když to nebylo asi jen HA. Ale po vysazení jsem zhubla 8 kg během 3 měsíců a nic jsem jinak než předtím nedělala.
Brala jsem Yadine a pak Yaz celkem 6 let a žádný pohyb váhy (ani nahoru ani dolů) jsem nezaznamenala...
nepřibrala jsem ani když jsem začala brát, ani v průběhu ani po vysazení
Ahoj, gynekolog me vysvetlil ze po HA se nepribira, jen nektere prasky zpusobuji vetsi chut k jidlu tak proto..😉a ze bys po vysazeni zhubla me prijde taky blbost.. 🙂 clovek hubne/nepribira spravnou zivotospravou a dostatecnym pohybem 🙂