Zapomněla jsem si vzít 4 pilulky HA Diane 35 v 1. týdnu

monii97
29. zář 2016

Dobrý den, zapomněla jsem si vzít 4 pilulky a to hned na začátku platíčka (1. týden). MS byla od 19.9. do 23.9. (nějak krátká tento měsíc). S přítelem jsem měla sex 18., 24. a 26. prášek jsem si měla vzít 21.9., ale měla jsem hodně napjatý měsíc a nějak mi to úplně vypadlo. Takže jsem si ho vzala 24. večer když jsem si toho všimla. 26. už jsme se chránili. A to jsem jinak ve všem pečlivá a ještě se mi to nestalo. V příbalovém letáku je napsáno, že mám kontaktovat lékaře. Jenže ten má teď dovolenou, takže jsem úplně bezradná. Test samozřejmě udělám pokud MS nedorazí. Asi to nikdo neví na 100%, ale je nějaká šance, že budu těhotná? Děkuju za odpověď.

gepe
29. zář 2016

@monii97 ahoj, jaka je/byla sance na otehotneni Ti ukaze az dalsi termin MS. Zalezi na ovulaci, kdy byva/je/byla. Nasledne opozdene brani hak uz nemusi teoreticky zachranit neoplodneni. Takze za me ano, sance tady je ze budes tehotna, stejna jako ze budes netehotna.

monii97
autor
29. zář 2016

Děkuji za odpověď. Právě že jsem z toho úplně zmatená a nevím jestli chci jednu nebo dvě čárky. Tak to se asi načekám do další MS.