Dobrý den, zapomněla jsem si vzít 4 pilulky a to hned na začátku platíčka (1. týden). MS byla od 19.9. do 23.9. (nějak krátká tento měsíc). S přítelem jsem měla sex 18., 24. a 26. prášek jsem si měla vzít 21.9., ale měla jsem hodně napjatý měsíc a nějak mi to úplně vypadlo. Takže jsem si ho vzala 24. večer když jsem si toho všimla. 26. už jsme se chránili. A to jsem jinak ve všem pečlivá a ještě se mi to nestalo. V příbalovém letáku je napsáno, že mám kontaktovat lékaře. Jenže ten má teď dovolenou, takže jsem úplně bezradná. Test samozřejmě udělám pokud MS nedorazí. Asi to nikdo neví na 100%, ale je nějaká šance, že budu těhotná? Děkuju za odpověď.
Děkuji za odpověď. Právě že jsem z toho úplně zmatená a nevím jestli chci jednu nebo dvě čárky. Tak to se asi načekám do další MS.
@monii97 ahoj, jaka je/byla sance na otehotneni Ti ukaze az dalsi termin MS. Zalezi na ovulaci, kdy byva/je/byla. Nasledne opozdene brani hak uz nemusi teoreticky zachranit neoplodneni. Takze za me ano, sance tady je ze budes tehotna, stejna jako ze budes netehotna.