Ahoj holky, vysadila jsem právě antikoncepci Triregol máte někdo zkušenost s ním? Za jak dloho by bylo asi možné otěhotnět? Brala jsem ho od 18let do 22let pak rok pauza a pak jsem ho brala do ted takže dva roky. Děkuju za rady
@timrova Děkuju moc za tvuj názor 🙂
já ho kdysi brala...ale to už je dávno. Po vysazení jsem těhotenství neplánovala, takže s tím moc radit nemohu. Myslím si, že spíš půjde o to, jak se ti rychle vrátí cyklus do normálu a jestli si měla cyklus před HA v pohodě nebo si ho měla nepravidelný. Do loňského roku jsem brala Yadine a vysadila HA v červnu 2011 o mimi jsme se začali pokoušet o pět měsíců později a doteď se zatím nezadařilo. Je to hodně individuální. Kamarádka vysadila HA a těhotná byla do měsíce.
ja ji brala asi 12 let a nemuzu si stezovat ,po vysazeni jsme planovali mimi a po pul roce co jsem ji prestala brat a dali si klid aby ze me odesla ,tak se nam podarilo .....dej si chvili pauzu a pak se zacnete snazit ,je to lepsi ,aspon me to tenkrat doporucil dr. a mel pravdu ..drzim palce
@pavlinkaaaaa no neni zac,ja s nim byla spokojena.,mela jsem ho na srovnani cyklu ,ted neberu nic uz asi 4 roky .....
@pavlinkaaaaa já ho brala 11 let a po vysazení se to povedlo 3.měsíc. 🙂
Já ho brala asi 12 let, nyní se 6 let snažíme a stále nic, ale to nebude triregolem.Hodně štěstí 😉
Já ho brala 15 let, v prosinci jsem přestala a po půl roce nám to vyšlo na první pokus.
Ahoj, já myslím, že hned ten další měsíc se to může podařit co vysadíš antikoncepci a samozřejmě na Tobě samé a přírodě 🙂