Ahoj holky, je tady diskuze, za jak dlouho jste počaly miminko.....ale mnohé z vás jste HA nejedly třeba už půl roku předtím, než jste se začali snažit...Zajímalo by mě, za jak dlouho od polknutí poslední pilulky jste otěhotněly. Já už nejí HA rok a furt nic.. ☹
Dík za vaše příspěvky.
Ahoj...tak já za 3 roky.....ale až po umělém oplodnění.....
A řešila jsi to s dr.nějak??
jo já za ty dva až poté co jsem byla na laparce, ale po ní se to povedlo hned první měsíc 😉
orchidejka: A po vysazení máš cykly v pořádku? Ovuluješ pravidelně? Hlen taky OK? Je možné, že se brzy dočkáte, nebo taky, že máš ty nebo partner nějaký problém. Po roce se to už většinou začíná zjišťovat.
Pět let a stále nic 🙂
ja asi na 4 cyklus 😉
Tak mne to vyslo na 11 cyklus od vysazeni HA - ale je fakt, ze prvn mesic jsme to nehrotili a min 3x nebyl manzel v ty "spravne" dny doma, takze tak 😉 Ovulace byla, jen ty cykly byly trochu delsi...
Tak nám se po vysazení HA povedlo mimčo do půl roku, ale nevyšlo to... A teď po 3 měsících od revize a snad až dokonce! 😉
Tak nám to trvalo 10 měsíců. A říkala sem si, že HA už nikdy. 😎
nam se zadarilo hned napoprve.... 😵
v dubnu to budou tři roky a stále nic 😉 😝
nám se podařilo třetí měsíc po vysazení,když jsem si poprvé udělala ovulační test 😉
orchidejka, poprvé jsem otěhotněla hned druhý cyklus po vysazení (to bylo před 12-ti lety). Podruhé jsem vysadila HA v červenci 2008 (po 10-ti letech užívání), trvalo skoro třičtvrtě roku než se mi srovnal cyklus a začala jsem mít ovulaci. Otěhotněla jsem letos v lednu. Bohužel to nedopadlo, takže další snažení za 3 měsíce.
Už jsi byla u gyndr? Máš pravidelný cyklus? Ovulaci?
my už jedem 16. měsíc a taky stále nic ☹
cca po 5 měsících, ale skončilo to raným potratem 😢 no a pak po 8 měsících a to naštěstí dopadlo dobře 🙂
Ahojky, nám se zadařilo 5. cyklus, ale skončilo to špatně. Teď se začneme snažit znova, tak snad konečně budeme mít taky štěstí... Držím palce, ať vám to co nejdřív vyjde!!! 🙂
Ahojda holky,chtěla bych se zeptat.Já beru HA skor 7 let a plánujeme si pořídit miminko.Ale tchýně m říkala že až vysadim at se chráníme jinak a nechám tělo pročistit.Že by pak miminko mohlo být třeba postižené.Jaký máte názor? 🙂
Syn - v srpnu jsem vysadila, v říjnu otěhotněla
Dcera - v září jsem vysadila, v listopadu otěhotněla
Sex 10. den cyklu v obou případech, jistota. Ale měla jsem tehdy pravidelný 28denní cyklus
Věřím, že i u tebe se brzo zadaří, prázdniny jsou na to jako stvořené! Za sebe radím hlavně to moc nepřehánět - nechat spermie pěkně "uzrát", hodně mužů má dneska problém, takže je lepší pár dní abstinence, než to zkoušet denně.
Ahojky ja jsem otěhotněla po vysazení do roka a mám krásnou holčičku je jí 14 měsícu. 🙂 Tak vám přeji hodně štěstíčka a aby vám to co nejdřív vyšlo.... 🙂
Tak já jsem vysadila antikoncepci na konci července 2012 po 13 letech užívání (novynette) a včera jsem měla pozitivní těhotenský test 🙂, čili se zadařilo v druhém cyklu po vysazení. Hned jak jsem prášky vysadila, tak jsem začala užívat Gynex plus tinktury v rámci gemmoterapie na srovnání cyklu a podporu plodnosti, které mi doporučila pí. Podhorná.... věřím, že i díky tomu bylo vše bez problémů...
orichidejka: ahoj, já otěhotněla přesně za dva roky po polknutí poslední tabletky 😉