Ahojky holky prosím berete někdo tyto tablety? dnes jsem je dostala na gyn,ale nikde o nich nemůžu nic přečíst-nevím jestli je začít užívat ☹
Ahoj holky já za ní platila 460 kč a zatím beru týden uvidíme co a jak 🙂 jinak o ní také nemůžu nikde nic najít :-/ asi novinka ........
Tak musím ještě napsat, že po ní pořád špiním :-/ , ale ještě vydržím a třeba se to srovná
Ahoj holky, taky jsem ji teď začala brát nově. Platila jsem za ni v lékárně 420 Kč. Během prvního týdne užívání jsem taký špinila, ale později se to srovnalo. Momentálně dobírám první měsíc, tak jsem zvědavá, co bude dál.
Ahoj, ma tu někdo zkušenost s HA Yanela? Nejde mi o akné, spíše zda nejsou častě vyskytující se vedlejší účinky atd..
ahoj, já ji beru už 3. měsíc a nestěžuju si 🙂
Tak nakonec se mi to srovnalo a super 🙂 jsem spokojená .....
Ahojte 🙂 sice už je asi pozdě ale beru ji a docela mám velkou chuť k jídlu 😀 jinak žádný problém 🙂
Ahoj 🙂 Chtěla jsem se zeptat po téhle antikoncepci špiním celý měsíc .. a ještě jsem to dostala o 5 dní dřív je to normální ?? Prosím odpovězte .. ps: taky mám velkou chuť k jídlu :D
Ahoj,dobírám první blistr a zatím při menstruaci jsem mela jen 3dny špinení a to bylo všechno :D potom mám taky větší chut k jídlu a pomalu zacinam spinit taky chvili pred dobráním plata,tak nevím..pockam az se to vsechno urovná a uvidime 🙂 platila sem za ni taky 420 a s akné mi už pomohla,je to už po tak kratké době hezky vidět 🙂
@petulka25 Ahoj osobně sní zkušenosti nemám ,ale chci se zeptat kolik si za ni platila v lékárně 🙂