Prosím o radu,váš názor.....vysadila jsem antikoncepci ,teď je to 3 týden,hormony se asi zbláznily,jsem už protivná sama sobě,mám nafouklé břicho,občas bolesti v zádech,podbřišku,zvětšily se mi prsa.....no už to nedávám ......chtěli bychom s přítelem miminko,ale když vidím co to dělá za paseku......už dvakrát přišla ovulace,hustý hlen,měsíčky jsem zatím nedostala......jsem objednaná na prohlídku,ale nejradši bych zase vzala pipuli.....ale nevím zda mohu zase začít prostě brát......předtím jsem brala v kuse a vysadit jsem mohla kdykoliv říkal doktor......děkuji za případné názory
@entulka no, podle me dela paseku prave ta antikoncepce 🤷🏼♀️ nebo jsi mela nejaky problem uz pred jejim branim a ta antikoncepce to jen zakryla 🤷🏼♀️ ted to bude trvat, nez se telo vycisti a cyklus ustali. to brani antikoncepce se moc s miminkem neslucuje ne? jak vis, ze si mela ovulaci?
nevim presne na co se ptas, jakou chces radu? jestli si mas znovu vzit tu antikoncepci? nebo jak srovnat hormony, aby ti bylo lepe?