Vysazení antikoncepce. Jaký to na vás mělo vliv?

klokanka31
1. čer 2023

Jaký vliv na vaše tělo mělo vysazení antikoncepce? Pokud má někdo zkušenost s depo proverou, tím líp 😊

emillyhk
1. čer 2023

@klokanka31 Roky jsem užívala Jeaninne (nebo tak nějak). Po vysazení MS, pleť i váha beze změny. Cyklus jak kdy, rozmezí 26-29 dní, ale tak nějak stabilně, větší výkyvy byly třeba při nemoci, větším stresu. Co bylo nemilé překvapení, tak migrény při ovulaci a menstruaci. Ty mi zůstaly i dva roky po porodu. Takže teď jsem si zase antikoncepci nechala napsat (primárně kvůli něčemu jinému, ale snad mi to ty migrény zase "vypne").

verisek001
1. čer 2023

@klokanka31 extrémně mastná pleť i vlasy + mírné akné. Rozházený cyklus od 24 do 44 dní cca rok + rok bez ovulace. Častá bolest vaječníků. HA jsem brala pár let. Antikoncepce Vreya

martulka88
1. čer 2023

@klokanka31 13 let jsem beala HA a ihne od vysazení jsem měla cyklus 28dnů a ovulace byla vždy okolo 14.dne. První syn byl napoprvé, druhý se zadařil 4 měsíce od prvního porodu. Takže mně po vysazení HA nic nebylo a ba naopak jsem to měla stále stejné, jako kdybych měla HA.

laxesis
1. čer 2023

@klokanka31 Po vysazení antiko Yadine (brala jsem 10 let) naskočil cyklus až za rok. MS jsem měla pouze jedenkrát, ovulace neprobíhala. Po tom roce se teprve začalo všechno pomalu rozjíždět. Po dalším půl roce se přirozeně zadařil syn, pak se přes 5 let nedařilo druhé, teď jsem těhotná po druhém ivf. Co se týká akné a váhy, tak tam se nic neprojevilo.

lidija1234
2. čer 2023

Jenom akné 😄

werik153
2. čer 2023

Byla jsem 8 měsíců bez MS, jinak žádný.

lucyruckova
2. čer 2023

Akné v obličeji, ale žádná nějaká ultra hrůza. První MS po 7 měsících, pak ještě 2x MS po dvou/ třech měsících.
A za 1 rok a 3 měsíce po vysazení jsem otěhotněla (neplánovaně, nechali jsme tomu volný průběh a do 4. měsíce jsem ani nevěděla, že jsem těhotná 😂 právě kvůli nepravidelné MS mi to nepřišlo divné a ještě jako bonus mi je celé těhotenství skvěle 🙂 )

klokanka31
autor
2. čer 2023

Jéé tak doufám že taky budu dlouho bez ms 😃