Vyrážka z anikoncepce Azalia. Můžu mít z Azalie?

iveta107
21. lis 2011

Ahoj, už měsíc beru antikoncepci Azalia a teď se mě udělala děsná vyrážka. Jsou to takové malé červené pupínky, mám to hodně na rukou a obličeji. Hodně to svědí a ten obličej mě ráno i natekl. Zřejmě je to alergie, ale nikdy se mě to nestalo tak mě napadlo jestli to není po té antikoncepci. Nestalo se to taky někdy někomu?

iveta107
autor
21. lis 2011

Tak asi ne.

janikovi111
22. lis 2011

Dodrý den, s vyrážkou zkušenost nemám ale taky užívám Azalia zatím 9den. Neměla jste pocit že máte mín mlíka? Kamarádka ho uživala 3 měsíce a připadalo jí že málý je neklidný a špatně usíná. Potom šls na krev a zjistily jí že má zvýšené jaterní testy tak jí vysadila. Taky o tom uvažuju....nevím možná doberu 1platko a pak uvidím.

iveta107
autor
22. lis 2011

Dnes jsem byla na kožním tak je to asi po nějakém jídle.V letáku u tabletek je napsáno, že vyrážka může být, ale vyskytuje se velmi vzácně.Tak opravdu nevím, když se to s tou vyrážkou nezlepší tak je vysadím.Že bych měla méně mléka bych neřekla, ale s tím usínáním se to u nás taky zhoršilo, jindy malá usnula celkem dobře a teď se to bez pláče neobejde.Jinak jsem ještě po třech týdnech co jsem tabletky začla brát týden slabě krvácela, potom dva dny dobrý a teď zase slabě krvácím.Tak asi s tím končím, nepřijde mě to dobré jak pro mě tak pro malou.

iveta107
autor
26. lis 2011

Tak už Azalii neberu, jestli máte někdo o ní zájem pište do IP