Ahoj, už měsíc beru antikoncepci Azalia a teď se mě udělala děsná vyrážka. Jsou to takové malé červené pupínky, mám to hodně na rukou a obličeji. Hodně to svědí a ten obličej mě ráno i natekl. Zřejmě je to alergie, ale nikdy se mě to nestalo tak mě napadlo jestli to není po té antikoncepci. Nestalo se to taky někdy někomu?
Dodrý den, s vyrážkou zkušenost nemám ale taky užívám Azalia zatím 9den. Neměla jste pocit že máte mín mlíka? Kamarádka ho uživala 3 měsíce a připadalo jí že málý je neklidný a špatně usíná. Potom šls na krev a zjistily jí že má zvýšené jaterní testy tak jí vysadila. Taky o tom uvažuju....nevím možná doberu 1platko a pak uvidím.
Dnes jsem byla na kožním tak je to asi po nějakém jídle.V letáku u tabletek je napsáno, že vyrážka může být, ale vyskytuje se velmi vzácně.Tak opravdu nevím, když se to s tou vyrážkou nezlepší tak je vysadím.Že bych měla méně mléka bych neřekla, ale s tím usínáním se to u nás taky zhoršilo, jindy malá usnula celkem dobře a teď se to bez pláče neobejde.Jinak jsem ještě po třech týdnech co jsem tabletky začla brát týden slabě krvácela, potom dva dny dobrý a teď zase slabě krvácím.Tak asi s tím končím, nepřijde mě to dobré jak pro mě tak pro malou.
Tak už Azalii neberu, jestli máte někdo o ní zájem pište do IP
Tak asi ne.