Výplach po styku sníží riziko otěhotnění?

1. kvě 2022

Ahoj, uvědomuju si, že je to vážně stupidní dotaz, takže radši anonym 🙈 Pokud si po styku provedu výplach, tak výrazně snížim riziko otěhotnění že? Samozřejmě, že antikoncepce to není, vím! 🙈😁

treasurka
1. kvě 2022

Laicky bych rekla, ze snizis, ale ne vyrazne. to by sis to tam musela nejak oskrabat, nebo vymazat spermicidem…

kafr
1. kvě 2022

Řekla bych, že se ty potvůrky prťavé dostanou přes čípek velmi dobře už během styku (resp. orgasmu) takže výplachem odpláchneš snad to, co je v pochvě 🤔 trochu nižší pravděpodobnost tam být může, ale spíš jako loterie.

l01991
1. kvě 2022

Spiš ne než jo... to už je spolehlivějši "včas ho vytahnu" 😆 jsou ruzne spermicidni gely,naplasti,pilule atd... na vyplach bych se fakt nespolehala...

jana_zofie
1. kvě 2022

Ne. Stejna kravina jako "prstikova metoda" pri opacnem problemu.

jana_zofie
1. kvě 2022

https://www.idnes.cz/onadnes/vztahy/5-nejcastej...

Nekdo mi rikal, ze Bravicka uz se nevydavaj. Pres to, jak jsme se jim vsichni smali, tu dnes evidentne chybi...

apokalismus
1. kvě 2022

To mi taky tvrdil bejvalej...a pak nechtěl platit alimenty 😂😂😂

teate
1. kvě 2022

Nevím, no. Já se taky šla opravdu pořádně umýt …. A stejně máme druhý miminko. 🤷🏻‍♀️😃

izzylka
1. kvě 2022

To je jak jeden můj bejvalej 🤣 prej, "jdi se vyčůrat, já nechci být táta" 😂😂

jana_zofie
1. kvě 2022

Zensky, to mi netvrdte, ze jste tomu fakt verily. 😲

izzylka
1. kvě 2022

@jana_zofie tomu nemůže věřit snad nikdo 😂 mě když to ex tenkrát řekl, tak jsem se málem počůrala smíchy 🙈

apokalismus
1. kvě 2022

@jana_zofie ne, řekla jsem mu že nejsem magor a nikam nejdu 😂😂😂

levandule_k
1. kvě 2022

Jestli se stala nehoda, tak jedině postinor, žádný výplach. Nicméně je to slušná dávka hormonů, ta neslouží pro pravidelné užívání, to je lepší klasická HA, nebo jiná metoda. Lepší řešit ochranu před stykem, než po.

drakenn
1. kvě 2022

Babička používala tuto metodu celý život a měla dvě plánované děti. U ní to fungovalo

l01991
1. kvě 2022

@drakenn spiš měla štěsti 🙂

aselluska
1. kvě 2022

@izzylka taky jsem se setkala s exotem, který si myslel, že na oboje mámy taky stejnou dírku 😅

aselluska
1. kvě 2022

Už při styku se spermie dostanou čípkem dál. Tam výplach neuděláš.

autor
1. kvě 2022

Děkuji za váš názory. Jako ženský bože jasně že vím, že tohle nemůže fungovat jako antikoncepce a že můžu takhle otěhotnět 🙈😁 Šlo mi jen o to, že by se ta šance mohla snížit. Jen takové zamyšlení 👍

levandule_k
2. kvě 2022

Kdyby šla šance na otěhotnění snížit k nule takhle jednoduše výplachem, tak se to bude používat jako spolehlivá antikoncepce.