Ahoj, uvědomuju si, že je to vážně stupidní dotaz, takže radši anonym 🙈 Pokud si po styku provedu výplach, tak výrazně snížim riziko otěhotnění že? Samozřejmě, že antikoncepce to není, vím! 🙈😁
Řekla bych, že se ty potvůrky prťavé dostanou přes čípek velmi dobře už během styku (resp. orgasmu) takže výplachem odpláchneš snad to, co je v pochvě 🤔 trochu nižší pravděpodobnost tam být může, ale spíš jako loterie.
Spiš ne než jo... to už je spolehlivějši "včas ho vytahnu" 😆 jsou ruzne spermicidni gely,naplasti,pilule atd... na vyplach bych se fakt nespolehala...
Ne. Stejna kravina jako "prstikova metoda" pri opacnem problemu.
https://www.idnes.cz/onadnes/vztahy/5-nejcastej...
Nekdo mi rikal, ze Bravicka uz se nevydavaj. Pres to, jak jsme se jim vsichni smali, tu dnes evidentne chybi...
To mi taky tvrdil bejvalej...a pak nechtěl platit alimenty 😂😂😂
Nevím, no. Já se taky šla opravdu pořádně umýt …. A stejně máme druhý miminko. 🤷🏻♀️😃
To je jak jeden můj bejvalej 🤣 prej, "jdi se vyčůrat, já nechci být táta" 😂😂
Zensky, to mi netvrdte, ze jste tomu fakt verily. 😲
@jana_zofie tomu nemůže věřit snad nikdo 😂 mě když to ex tenkrát řekl, tak jsem se málem počůrala smíchy 🙈
@jana_zofie ne, řekla jsem mu že nejsem magor a nikam nejdu 😂😂😂
Jestli se stala nehoda, tak jedině postinor, žádný výplach. Nicméně je to slušná dávka hormonů, ta neslouží pro pravidelné užívání, to je lepší klasická HA, nebo jiná metoda. Lepší řešit ochranu před stykem, než po.
Babička používala tuto metodu celý život a měla dvě plánované děti. U ní to fungovalo
Už při styku se spermie dostanou čípkem dál. Tam výplach neuděláš.
Děkuji za váš názory. Jako ženský bože jasně že vím, že tohle nemůže fungovat jako antikoncepce a že můžu takhle otěhotnět 🙈😁 Šlo mi jen o to, že by se ta šance mohla snížit. Jen takové zamyšlení 👍
Kdyby šla šance na otěhotnění snížit k nule takhle jednoduše výplachem, tak se to bude používat jako spolehlivá antikoncepce.
Laicky bych rekla, ze snizis, ale ne vyrazne. to by sis to tam musela nejak oskrabat, nebo vymazat spermicidem…