Dobrý den , může se tampon při tělísku ? A jaké vložky používáte já měla Always dlouhé na noc ale zdá se mi že se pokazily , jen potřebují fakt dlouhé mám to vždy silné .Děkuji
Mě bylo řečeno, že tampony by se neměly, aby se vlákna z tamponu nezamotala mezi vlákna z tělíska a nevytáhla jsem si ho. Kalíšek prý můžu.
Já tedy s teliskem nepotrebuju nic, MS nemám
Tampon jsem nepoužívala asi jsem nějak nechtěla riskovat zamotání a vložky dlouhé z DM jejich jsou super
Pouzivala jsem s teliskem i tampony. Bez problemu
@patypresdevaty Přesně na to se zakladatelka ptala. 👍😂
@hennrietta myslela jsem to tak, že to třeba někdo řeší a pak vlastně ve výsledku ani nemusí 🙂 koupila jsem si takhle arzenal Snuggs, pak si nechala dát to tělísko a Snuggs nakonec leží po pár měsících pouzivani ladem 🙂
A v mém okolí teda s těliskem MS nemá nikdo, max velmi slabou... tak jsem myslela, že je to tak běžné
@patypresdevaty Třeba nemá hormonální. Já měla nehormonální a ms jsem měla a tampony nosila.
@patypresdevaty u nehormonalniho teliska je porad normalni ms.
@patypresdevaty Chápu, ale zakladatelka řeší silnou MS i přes tělísko. Je to patrné z příspěvku. 🙂
@hennrietta tak patrně ho má právě teprve krátce, když to ted řeší, tak se to může ještě změnit...
Ale to je fuk 🙂
Ja som dlhé roky bola na always ale cca pred rokom a pol mi prestali vyhovovať tak som prešla na naturella a som s nimi maximálne spokojná
@patypresdevaty vidíte a já ji dostala od samého zavedení krvácím
@patypresdevaty mám ho cca týden a hormonální
@gdpr ty mě připadají dosti široký
No jasný, to jsem měla taky na začátku, to trvalo dlouho.
Ale druhy cyklus už slabší a pak už víceméně jen špinění a po 4 měsících nic.
@patypresdevaty první cyklus vám trval jak dlouho zhruba? děkuji
Už si to nepamatuju presne, ale určitě byl delší než běžný, tedy určitě víc než týden
@patypresdevaty děkuji moc 🙂
Já vždycky používala tyhle, a ze všech značek mi vyhovovaly nejvíc. I při hodně silné ms nikdy nedošlo k nehodě. https://www.dm.cz/ria-vlozky-classic-night-p404...