Vložky, tampony. Může se tampon při tělísku?

31. kvě 2024

Dobrý den , může se tampon při tělísku ? A jaké vložky používáte já měla Always dlouhé na noc ale zdá se mi že se pokazily , jen potřebují fakt dlouhé mám to vždy silné .Děkuji

klokanka31
31. kvě 2024

Já vždycky používala tyhle, a ze všech značek mi vyhovovaly nejvíc. I při hodně silné ms nikdy nedošlo k nehodě. https://www.dm.cz/ria-vlozky-classic-night-p404...

zuzkasim
31. kvě 2024

Mě bylo řečeno, že tampony by se neměly, aby se vlákna z tamponu nezamotala mezi vlákna z tělíska a nevytáhla jsem si ho. Kalíšek prý můžu.

patypresdevaty
31. kvě 2024

Já tedy s teliskem nepotrebuju nic, MS nemám

lencaa11
31. kvě 2024

Tampon jsem nepoužívala asi jsem nějak nechtěla riskovat zamotání a vložky dlouhé z DM jejich jsou super

konidana
31. kvě 2024

Pouzivala jsem s teliskem i tampony. Bez problemu

hennrietta
31. kvě 2024

@patypresdevaty Přesně na to se zakladatelka ptala. 👍😂

patypresdevaty
31. kvě 2024

@hennrietta myslela jsem to tak, že to třeba někdo řeší a pak vlastně ve výsledku ani nemusí 🙂 koupila jsem si takhle arzenal Snuggs, pak si nechala dát to tělísko a Snuggs nakonec leží po pár měsících pouzivani ladem 🙂
A v mém okolí teda s těliskem MS nemá nikdo, max velmi slabou... tak jsem myslela, že je to tak běžné

zekrt
31. kvě 2024

@patypresdevaty Třeba nemá hormonální. Já měla nehormonální a ms jsem měla a tampony nosila.

konidana
31. kvě 2024

@patypresdevaty u nehormonalniho teliska je porad normalni ms.

hennrietta
31. kvě 2024

@patypresdevaty Chápu, ale zakladatelka řeší silnou MS i přes tělísko. Je to patrné z příspěvku. 🙂

patypresdevaty
1. čer 2024

@hennrietta tak patrně ho má právě teprve krátce, když to ted řeší, tak se to může ještě změnit...
Ale to je fuk 🙂

gdpr
1. čer 2024

Ja som dlhé roky bola na always ale cca pred rokom a pol mi prestali vyhovovať tak som prešla na naturella a som s nimi maximálne spokojná

autor
1. čer 2024

@patypresdevaty vidíte a já ji dostala od samého zavedení krvácím

autor
1. čer 2024

@patypresdevaty mám ho cca týden a hormonální

autor
1. čer 2024

@gdpr ty mě připadají dosti široký

patypresdevaty
1. čer 2024

No jasný, to jsem měla taky na začátku, to trvalo dlouho.
Ale druhy cyklus už slabší a pak už víceméně jen špinění a po 4 měsících nic.

autor
1. čer 2024

@patypresdevaty první cyklus vám trval jak dlouho zhruba? děkuji

patypresdevaty
1. čer 2024

Už si to nepamatuju presne, ale určitě byl delší než běžný, tedy určitě víc než týden

autor
2. čer 2024

@patypresdevaty děkuji moc 🙂