Užíváte antikoncepci Torri? Jak to máte s menstruací?

locinnka
2. zář 2014

Ahojky holky,užívá z vás některá antikoncepci Torri?Jak to máte s menstruací?Děkuji za dopovědi 🙂

lenluc
17. říj 2014

Dostala jsem recept a taky jsem zvědavá 🙂

blanche1206
17. říj 2014

Bez problemu,kojim,nemenstruuji...🙂😉

yfthjst
30. říj 2014

ahoj chtěla bych se zeptat, když kojim musím čekat na mentruaci abych jí mohla začít brát ?

klara215
30. říj 2014

Beru,kojím už 9.měsíců,nemenstruuji...jsem s ní spokojená

matysek44
14. lis 2014

Ahojky ....má někdo zkušenosti při užíváná Torri se špiněním během užívání ?díky za odpověď

mariqa
10. led 2015

Ahojky,zacala jsem ji uživat 10měsicu po porodu,zatím ji jím 1měsíc,od porodu bez menstruace,ani pri tabletkach torri nic, pouze slabe tlak v děloze,ale docela naval nalad,kojim a maly zacina byt taky vybušny a špatně spat.nemelo by to mit vliv na dite,ale uvidime..jestli se nam opravdu vyhnou nezadouci učinky,bohužel jsou opravdu docela rozsahle...jako každe hormony,ale stoprocentne to uživam jen s vedomim že už zadne mimi mit nebudeme,jinak bych tim vlastni tělo neničila.mějte se

ladyhacek
5. srp 2015

no tak já jsem to po týdnu braní dostala ,pak po měsíci a půl, pak po týdnu a teď opět po týdnu ☹ (poprvé jsme ji dostala 2 měsíce po porodu) zítra jdu k dr tak jsem zvědavá co mi řekne a zda mi dá jinou ☹ jako už mi to leze krkem.

aakashaa
5. srp 2015

užívám, ale budu vysazovat, jelikož už nekojím. Ale jinak je to takový všelijaký. Jsem 3,5 měsíce po porodu, teď třeba už 8 dní špiním, někdy silněji, někdy méně, někdy vůbec. Už aby to přestalo, v těch hicech je to pěknej opruz.

ladyhacek
6. srp 2015

tak jsem dnes byla u dr že za měsíc jsem to dostala už po třetí jestli mi vymění prášky > prý je vše na stejném principu a výměna nepomůže dal mi ascorutin na zastavění krvácení tak uvidíme

marcelinad
8. kvě 2016

Ahoj holky poradíte jak je to po ukončení kojeni s touto antikoncepci a Ms? Chtěla bych postupně přestat kojit a netusim zda brát dal a ms mit dal nebudu kdyz beru tyto prášky, nebo to dostanu po skončení kojeni at beru ant. nebo neberu? Do června bych rada kojeni ukončila (dcerce bude 18.mes) a jedeme prave k moři nerada bych to tam dostala, přeci jen Ms po víc jak po dvou letech bude asi silna tak bych nerada mela zkazenou dovcu. Díky

lucieoles
9. kvě 2016

@marcelinad Ahoj. 🙂 Já osobně bych si aspoň první měsíc Ms nechala spustit. Už jenom proto, abych se ujistila, že je vše v pořádku. 🙂 Určitě to bude silnější, ale v dnešní době už je dostatečné množství kvalitních produktů(tampónů, vložek), které ti s tím pomůžou během dovči. 😉 Co si používala před těhotenstvím?

97lucluc97
16. čer 2016

Ahoj, ja ji beru také teperv týden a předevčírem jsem začla špinit, včéra nic a dnes rano zase slabě, nevím jestli je to normální. Dr když mi ji předepisoval, tak tvrdil, že bych to při této antikoncepci neměla vůbec krvácet. Jsem 2 měsíce po porodu a plně kojim. 😊

sharuse
4. črc 2016

Beru ji skoro měsíc a 10. Den jsem zacla krvacet. Teď 24. Den znovu, takže vysazuju, Dr. mi řekl, že krvácet nesmím.

terezadrak123
19. srp 2016

ahoj holky 🙂 torri beru 2 mesice a pred mesicem jsem to dostala a tento mesic uz nic 😒 ☹ mam mensi obavy ... je to doufam normalni ... dekuju

monusinka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
mona2629
22. lis 2016

Ahojky holky,
Já také beru Torri a dneska jsem akorát volala doktorce, že 14dni už krvacim. Říkala mi ať si teď beru 2tabletky 5dni. Tím že už nekojim.
Máte s tím některá zkušenost? Chci asi vyměnit za jinou antikoncepci

zuza9216
6. pro 2016

Ahoj beru tž antikoncepci torri druhým měsícem a cca měsíc už nekojím. Myslíte, že jí můžu nadále brát nebo si mám dojít k dr aby mi jí vyměnila?

marcelinad
6. pro 2016

@zuza9216 ja nekojim od června a stale ji beru, vyhovuje mi 🙂

mona2629
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
mona2629
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
nikuska2106
11. led 2017

Ahoj holky som 9 dní po pôrodu a môj doktor mi ju predpísal mám ju začať

nikuska2106
11. led 2017

Mám

nikuska2106
11. led 2017

Mám Ju začať používať od 28 dňa po pôrode inak práve sa môže stať že budem špiniť A budem mať rozhádzaný cyklus. Predpísal mi to rovno na 3 mesiace...bože mám 26 a za svoj život som zjedla 2+1/2 plata ha 😀 nezvyk ale nebudem riskovať keď máme našu princeznú doma aby sme to skomplikovali

marcelinad
18. led 2017

#mona2629 jsi tu jeste? Prosím písni mi zpravu, me to nejde 🌸

cegga
21. led 2017

Holky, beru ji rok a bez menstruace a dnes jsem zacla spinit, nechapu ... stale kojim, uzivam ji pravidelne, a ted toto... docela me to vykolejilo

aluzkocourkova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
carolisa
24. bře 2017

Já jsem s ní spokojená 🙂 nemenstruji už 5 mesíců _)

natalkane
7. zář 2017

Ahoj holky mám dotaz, kamarádka mi dala na zkoušku 2 plátíčka antikoncepce Torri. Dříve jsem užívala klasickou HA s 21 tabletami takže vůbec nevím jak to funguje. Četla jsem že je určena především pro kojící ženy ale kamarádce byla předepsána i když miminko nemá. Tak mě zajímá mám dobrat celé pláto a poté příjde menstruace pak týden nebrat a zase nasadit? Děkuji za každou radu dneska jsem dobrala 21 tabletu.

terryvicky
14. lis 2017

Ahoj. Jsem 2 měsíce po porodu a mám napsanou antikoncepci Torri. V příbalovem letáku je brát mezi 21. - 28. dnem po porodu a nevím, jestli to má být při MS. Mám totiž dojem, že doktorka mi řekla, ať ji začnu brát hned. Nechci jí volat, je mi trapně. Víte některá, jak to je? Děkuji.

monik111
19. pro 2017

Jj...zacni brat hned. Dnes mi ji mudr taky napsal...jsem sest tydnu po porodu a kojim. Jen bacha,rikal ze 14dni nebudu chranena,tak radeji vzit jeste kondom😉
Jsem zvedava...snad mi bude vyhovovat...