Prosim uzival jste nekdo Minervu? Pokud ano a vysadily jste, za jak dlouho jste otehotnely? Dekuji za prispevky
Já jsem ji užívala a otěhotněla asi za tři - čtyři cykly.
Já jí měla asi 4 roky, pak mi nová doktorka předepsala lunafem, že prý minerva není vhodná pro dlouhodobé užívání s ohledem na vyšší hladinu hormonů myslím. Je fakt, že změnu jsem poznala hned na kvalitě vlasů a pleti. Lunafem jsem jsem brala 3 roky, otěhotněla jsem po 11 cyklech, ale u mě to bylo v hlavě.
Já mám mirenu 2 rokem a super, nemůžu si stěžovat, za dva roky do ní půjdu zase.
užívala jsem minervu asi 4 roky v pohodě a po půl roce vysazení jsem otěhotněla
užívala 3 roky, nikdy více. Přibrala jsem a hrozně otekla, dodnes mi hrozí trombóza...
Tak to jste me teda celkem vydesily...
Uzivala jsem ji nekolik let, asi 7-8, zadne problem jsem nikdy nemela, otehotnela jsem mesic po vysazeni 😊
Užívala jsem ji asi 8let. Přibrala jsem asi 10kg, ale nemůžu říct, že to je jen z těch prášků. Neměla jsem jednoduché období a psychika se na mě podepisuje většinou změnou váhy.. Jinak jsem vysadila 31.8.2013 a 28.10. už jsem byla v 5tt 😉
Já jí měla asi tři měsíce a poslední měsíc jsem ani nechtěla dobrat. Bylo mi po ní špatně, začala jsem rychle přibírat, takže jsem ji už ani dál nebrala...
Já měla Minervu docela dlouho a naprosto bez problému. Ale hned po vysazení jsme se nesnažili, takže z této strany hodnotit nemůžu :(
Já jsem užívala Minervu asi cca 7 let....po vysazení se zadařilo za 4 roky.....ale to je hrozně individuální, našli nám nějaké věci co i bránili k těhotenství. Někdo může vysadit a hned otěhotnět to mi říkala i před těmi čtyřmi roky Dr. že tělo je tak zblblé a je i procentuální velká šance do tří měsíců otěhotnět, pak to bohužel začne klesat procentuálně na nějakých 20 - 30 %.
Já jsem ji brala asi přes 5 let, pak mi začaly migrény a měla jsem děsné bolesti hlavy. V tu chvíli jsem zjistila, že prášky se zakázali a doktorka mi predepsala nízkohormonální atkcp. žádná sláva to pořád není, ale určitě lepší to je. V srpnu prášky vysadím uplně, tak doufám, že žádný problem nenastane 😅
Za rok a půl, a navíc ve Francii jí zakázali...to jen u nás se o tom mlčí, spousta nežádoucích účinků...