Úprava MS po zavedení tělíska. Kdy?

janule1940
1. říj 2024

Dobrý den, mám 6 měsíc zavedené nehormonalni tělísko. Vím, že u něj může být menstruace silnější. To není moje potíž. Menstruaci mám pravidelnou, dříve jsem krvacela bez tělíska cca 4 - 5dni, kdy první a poslední den bylo spineni a mezitim krvácení. Nyni s teliskem trvá hrozne dlouho, než se menstruace “rozjede”. Špiním třeba 7 dni, pak 2 dny krvacim a zase 3 dny špiním. Upraví se to ještě nebo už to tak proste bude? Menstruovat 12 dni v mesici mě moc nebaví🤦‍♀️diky

ivkasolavova
1. říj 2024

Taky mám 6 měsíců tělísko a Ms mám 14 dní a pak týden spinim takže 3 týdny vložky .Týden klid a pak znova 🤣 Pre si to musí sednout ,dám tomu rok a jak ne jde to ven

konidana
2. říj 2024

@janule1940 tak spineni nepocitam moc jako menstruaci. Kdyz teda netrva furt.
Jinak u mne si nehormonalni telisko sedlo a ms se vratila do starych koleji zhruba po tom pul roce. Ale 2 az 3 dny spineni mi zustalo. A to pred i po ms, ktera se opet zkratila na 2 az 3 dny max. Takze celkem ten tyden no.

janule1940
autor
2. říj 2024

@konidana no je to na dvě slipové vložky denně, něco mezi špinenim a krvácením. Spíš zjišťuji, jak dlouho ještě cekat, než nechám vyndat…

janule1940
autor
2. říj 2024

@ivkasolavova je to šílené no… fakt mi to vadí. Vubec by mi nevadila silná MS, ale tohle mi vadí dost…

ivkasolavova
2. říj 2024

@janule1940 mě to vadí taky právě co 2-3 hodiny měnit vložky 😱ta spotřeba a to že to mám mě pěkně štve teda 😄