Ahojte, jsem rozhozena. Zacala jsem lepit naplasti Evra a ted mam druhpu z balicku. Jenze kdyz jsem nasazovala prvni, ckz bylo prvni den menstruace, tak jsem pao o den pozdeji mela pohlavni styk. Neudelal se do me, ale udelal se mimo a tim, ze pak pokracoval. Vsude na internwtu je, ze vas zacne chranit az po tydnu, jenomze mne gynekolozka rekla, ze jsem chranena uz prvni den...Ted nevim, jestli mam verit gynekolozce, nebo internetu...
@anonymni_456 ver tomu,co je napsano v pribalovem letaku od te naplasti...
@marcicek84 pise se tam, pokud zapomenu naplast nalepit prvni den menstruace, tak mam pouzivat nehormonalni antikoncepci. Ja ji nalepila hned v prvni den
@anonymni_456 no ja bych byla v klidu. pokud jso mela sex druhy den cyklu, tak i kdyby to jrste nefungovalo, tak sance je minimalni. a je idealni lepit je ve stejny cas, ale maji presah asi 1-2 dny (jakoze tam tech hormonu je vic).takze klid. a driv to snad nevadi vubec nicemu, nebo teda nevim cemu by melo 🤷🏼♀️
@anonymni_456 tak vidis a odpoved zltudizls znas
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Zkouším nově antikoncepční náplasti a chtěla bych se vás zeptat jak je to s tím kdybych chtěla oddálit menstruaci? Před tím jsem brala prášky a když jsem ji chtěla oddálit tak jsem klasicky navázala na další platíčko ale nevím jak je to s náplastmi, jestli si po 3 týdnu můžu nalepit rovnou další abych to nedostala a nebo nemůžu. Předem děkuji za odpověď.
Tez bych se chtela zeptat, zda nevadi, ze jsem si deuhou naplast nalepila v samy den, akorat o 12h drive :/