Dobrý den,
v lednu jsem si nechala zavést h.tělísko mirenu a od té doby 5 měsíců v kuse špiním, teď týden krvácím. Plně kojím a můj gynekolog mi radil zkusit přestat nebo jít na menší zákrok do nemocnice, kde se mi podívají, jestli nemám něco za. Na Utz viděl správné umístění tělíska. Kojila jsem první dcerku skoro dva roky, přestala jsem a za 4 měsíce jsem hned zapadla a teď kojím 15 m. Často se mi motá hlava 🙈
Nemáte prosím někdo podobnou zkušenost? Četla jsem různé diskuze o tom jak kdo dlouho při tělísku krvácel. Na zákrok se mi jít nechce. Předem moc děkuji 🌷
@kaculliv mirena nasedne každému.
Ja jsme 4 mesice spinila,pak nemela MS vůbec,pak zase přiše.Po 10 mesicich prvni posunuti,po dalsich 12 mesicich dalsi posunuti a stejne mi to bylo k prdu.Dopadla.jsme tak ze mi gynekolog rekl ze napiseme antikoncepcí ze telisko oujde ven az dostanu MS,ale MS neprisla a po mesici a pul jsem je musela vysadit úplně neb jsem nespala.Takze ted čekám na termin kontroly a bez milosti jde ven.Stvou me ty penize co me to stálo a ppno problemu okolo.Uz bych si ji znovu nedala.Ale treba svagrova maximalne spokojená 🤷
Mám mirenu a jsem s ní spokojená, krvacela jsem po zavedení asi 3m a pak to ustalo. Teď mám ms o dost slabší než jsem mývala, nic mě neboli.. Takže já s ní spokojena jsem, ale nemusí sednout každému..
@kaculliv já bych vyndala telisko, segra krvacela a spinila skoro rok, je to jeden z důvodu, proč ho nechci