Tělísko a menstruace. Po jak dlouhé době od vyndání tělíska jste dostaly MS?

31. kvě 2024

Hezký den, je tady někdo kdo si nechal vytáhnout hormonální tělísko (Mirenu)? Po jak dlouhé době jste dostaly menstruace?
Nechala jsem si ho vytáhnout 6.5. a od té doby nic.. vím, že čas ještě je, ale dost mě to znervóznilo.. je pravda, že celé dva roky jsem měla opravdu nepravidelný cyklus vlastně podle mě žádný cyklus ani nebyl.. fungovalo to tak, že týden nic, pak den špinění, pak dva dny klid, pak zase den opravdu slabé špinění.. ani nevím jestli se to tak dá nazvat.. ale od toho vytažení opravdu nic.. chtěli bychom miminko a tím že nemám menstruační ani nevím kdy jsou plodné dny (vlastně snad ani nejsou ne?) a nevím jak bych tomu mohla pomoct..

evculinda
31. kvě 2024

kamarádka do dvou dnů od vyndání

lencaa11
31. kvě 2024

Záleží na těle kdy se dá hormonálně do klidu může to bejt hned může to bejt i za 6/12 mesicu jinak o mimco bych se snažila normálně někdy se tělo zblázní

jirovapa
31. kvě 2024

Otěhotněla jsem do měsíce od vyndání tělíska. Záleží na těle, první těhu jsem měla po půl roce, druhé po měsíci a u třetího jsem si řekla, teď mám ovu a jdem na to a bylo 🤷‍♀️. Každá to máme jinak 🙂. Přeji hodně štěstí 🍀🌸.