Těhotná přes HA nebo změna hormonů?

cacenka_d
6. říj 2014

Holky dotaz jestli se nekomu nestalo neco podobnyho, at nevysiluju dopredu 🙂
Mala se narodila v dubnu, na konci sestinedeli (par dni po nem jsem dokolija) jsem dostala Azalii, i pres to, ze jsem rikala ze kojim uz jen 1x denne a nepocitam s vice jak 5 dny (znam to od te starsi a fakt to bylo uplne to samy) nicmene dalsi 3 mesice Azalia a des, MS co 5 dni, porad uavena vsechno. 5. 9. jsem mela posledni MS pak mi nasadili Nyssielu (to same co Mywy) zdravotne jsem se srovnala jedna basen, az posledni tyden ted nemuzu vubec maso jako u holek a mam 5 dn zpozdenou MS, test negativni. Pricitam to zmene hormou porad tedy lepe receno v to hodne doufam 🙂 nemel jste to takhle nekdo?

denyzuza06
6. říj 2014

to je takovej hormonální galimatiáš že je možné asi ledacos, asi bych s skákla na gyndu pro klid duše, ale řekla bych že to budou spíš rozhašené hormony. Neužívala jsi současně s HA nějaké jiné léky co by mohli účinek HA vyrušit?

cacenka_d
autor
6. říj 2014

@denyzuza06 Prave, ze nic maximalne tak unava a viroza 🙂 e nedesi to zpozdeni, ale ty chute prave, pockam jeste do stredy a pak si zajedu uvidime a i kdyby krom vysazeni HA tomu nijak nepomuzu 🙂

denyzuza06
6. říj 2014

@cacenka_d a na virozu něco s vitamínem C? ten oddaluje menzes. no chvíli to asi bude ještě nepínavé🙂 ale tipla bych to na hormonální galimatijáš

cacenka_d
autor
6. říj 2014

@denyzuza06 Na virozu spani a caj s medem leda 🙂 No spis takovahle predstava, ale v realu vic pit a maximalne zvolnit s detma, ale to nejde stejne 🙂)

tarra27
6. říj 2014

@cacenka_d to je jednoduchá věc...sama si spočítej, kdy jste spolu spali behem posledních dvou týdnů...pokud nespali a test je negativní, tak tehotná nejsi, poku spali, počkej, až bude od posledního styku 2 týdny a udelej si test znovu a bude jasno....

cacenka_d
autor
6. říj 2014

@tarra27 to bych ho delala skoro denne ;) me u jedny vysel pozitivni skoro po mesici a druhy po 14 dnech od ovulace tak jsem spis zvedava co z toho bude ;)) do toho ted vyjela informace o nejakych sarzich azalie ze byli mene ucine prima fakt ;)

tarra27
6. říj 2014

@cacenka_d tak pak dej vedet 🙂)

iq2014w1
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
cacenka_d
autor
7. říj 2014

@denyzuza06 @tarra27 A jezisek nezklamal dnes prinesl vytouzenou MS, tak snad se i chute daji brzy dohromady, uleva neskutecna 😀