Těhotenství při antikoncepci?

yumekaramei
20. kvě 2019

Dobrý den, před 2 měsíci jsem měnila antikoncepci, a po při prvním platu jsem nedostala MS, prášek jsem zapomněla 2x a momentálně mám potíže typu: bolest podbřišku (před pár dní píchání na pravé straně vaječníku), plynatost, průjem, náladovost, bolesti hlavy, únava, nechutenství cigaret. Dnes ráno jsem zkoušela test a vyšel slabě pozitivní, mám zkusit ještě zítra a objednat se ke gynekologovi či vyčkat? Nemůže to být změna antikoncepce? (Beru teď Yosefinne)
Přikládám foto, zeptám se, m

alassel
20. kvě 2019

Ja myslim, ze pribalovy letak hovori jasne. Pokud zapomenes prasek, muzes otehotnet.. pokud jste meli styk, tak snad o tom neni pochyb.
Mas uz vynechanou MS? Kdy jsi mela ovulaci? Kdyz jsi zapomnela vzit prasek? Na fotce toho neni moc poznat..

aurelie34
20. kvě 2019

@yumekaramei asi tě moc nepotěším ale možnost tu fakt je. Já jsem otěhotněla taky přes antikoncepci a to jsem ji brala 5 let a každý den poctivě. Proto se uvádí že spolehlivost je 99%.

chumlee71
20. kvě 2019

@yumekaramei možné to je, že jsi těhotná. Já bych ještě počkala. Zkus za dva dny udělat ještě test jestli sílí a pak bych zavolala na gynekologii a oni ti řeknou kdy máš přijít.

marketa1218
20. kvě 2019

@yumekaramei Ano, dá se otěhotnět i přes antikoncepci znám pár takových holek no..

andreavoborilova
20. kvě 2019

@yumekaramei ano těhotná být opravdu můžeš ale konkrétně tento test mě vyšel takto stejně pozitivní a těhotná sem nebyla .

julia00
25. črc 2022

@yumekaramei ako to dopadlo?