Těhotenství i při používání více forem antikoncepce

anys11
21. čer 2018

Ahoj, holky. Jdu na Vás s otázkou. Otěhotněly jste i přes například to, že jste užívaly HA (pilulky nebo i jiné formy HA), přítel do Vás třeba neejakuloval a vy jste i přes to otěhotněly? 🤔nebo zda jste otěhotněly i přes to, že si nejste vědomý chyby v užívání (žádné střevní potíže, žádné vynechání prášku). Poprosím Vaše zkušenosti, ne takové to „jedna baba povídala“. A taky poprosím opravdu odpovědi od Vás, které si vědomy žádné chyby nejste. Děkuji a přeji hezký den 🙂 My právě ještě mimo moje užívání HA provozujeme i přerušovaný sex. Jsme velice mládí a nechceme udělat nějakou chybu..

lachtanice86
21. čer 2018

@anys11 ne. Brala jsem jen ha. Přítel do mne ejakuloval a nic se nestalo.

papaja90
21. čer 2018

@anys11 brat HA a ještě provozovat prerusovany sex je uz zbytečný... Brala jsem prasky 10 let a otehotnela az kdyz jsem je vysadila. A to jsem treba i nekdy na jeden zapomela... A nic se nestalo.

ronja55
21. čer 2018

Ano já jsem brala HA poctivě kazdý den ve stejnou hodinu. V měsíci kdy jsem otěhotnela jsme meli jen jeden sex a to se do mě přitel ani neudelal a presto jsem za mesic na testu našla dvě čárky. Ted uz je tomu memu zázraku 8 měsícu 😀

anys11
autor
21. čer 2018

@ronja55 😳 tyjo, tak teď jste mě neskutečně vylekala 😀😳

anys11
autor
21. čer 2018

@papaja90 přítel to navrhl sám, že nechce raději zadělal na problém 🤷 kondomy u nás nepřipadaly v úvahu, kvůli poruše s erekcí. Tak děkuji za názor 🙂 já právě mám i upozornění v telefonu, snažím se vyvarovat nějakému zapomínání 🙅💁

ronja55
21. čer 2018

@anys11 Myslim ze se bát nemusíte. Jsme jeden připad z milionu kteremu se to povedlo. Ani doktor tomu nechtel verit. Ted používáme HA i kondomy tak snad zatim druhé nebude 😂

anys11
autor
21. čer 2018

@ronja55 a můžu se zeptat, jak jste pak zjistili, že jsi těhotná? 😮 Jestli se ti nedostavilo to "krvácení" nevolnosti nebo tak? :O

ladyhacek
21. čer 2018

@anys11 HA je spolehlivá snad na 99% kondom 96%?
každopádně jsem brala prášky (občas i nepodctivě- že jsem zapomněla a vzala a odpolende místo ráno - za cca 8let dva partnery oba vždy do mě a neotěhotněla jsem. S přerušovanou souloží navíc to je skutečně téměř (téměř - až na pár vyjímek - @ronja55 ) nemožné 🙂 > alespoň dle mě.

@ronja55 jak se říká sedla si na slipy a otěhotněla - v tvém případ bych se asi bála 😀 . moc gratuluji k opravdovému zázraku jak je vidět našlo si Vás 🙂

Nikdy nic není 100% a nelze zabránit všemu ovšem to malé procento je téměr zanedbatelné pokud se ještě chráníte vícekrát

ronja55
21. čer 2018

Měla jsem šílené křeče v podbřišku a nedostavilo se krvacení v době 7 denní pauzy. Tak jsem si radeji udelala test a byla jsem přesvědčená, že bude negativní a ono ne ☺️

pety91
21. čer 2018

To snad ani nejde otěhotnět ne ?

anys11
autor
21. čer 2018

@ladyhacek děkuji za názor 🙂 právě přítel, i tedy já, nebudu lhát, jako kdyby do mě, tak máme z toho oba strach. Beru sice HA, ale s tímhle si chceme ještě chvíli počkat, navíc, jak říkám, navrhl to sám a rovnou, že mu to problém nedělá a že to raději budeme provozovat takhle. 🙂

@ronja55 také děkuji za názor 🙂 ono asi vážně, zázrak si někoho vybere a vybral si vás :D 🙂 doufám, že nás si tedy zatím ještě nevybere :O

xkalisto
21. čer 2018

@anys11 prerusovany mi taky přijde zbytečný. Otěhotnět jde i s prerusovanim stejně protože kapky z chlapa vylezou uz v prubehu.

Brala jsem HA nějakých 8 let? A vždycky cajk. Když jsem zapomněla tak prostě dalších 7 dní extra ochrana.

evakaspar
21. čer 2018

Ja takhle otehotnela pres HA. Zadnou chybu v uzivani nic. Ani kontraindikace s leky. Proste sem pres poctive a bezproblemove brani HA otěhotnela ve 22 letech. A to ze jsem tehotna sem zjistila nahodou na pravidelne prevenci na gynde kdyz uz sem byla temer v 16 tt, protoze s antinou sem normalne menstruovala atd.... Sok jak prase, malem jsem sebou sekla. Nastesti maly v poradku, prasky mu neublizily.

anys11
autor
21. čer 2018

@evakaspar a smím se zeptat, zda jste k tomu používali i jinou ochranu (přerušovaný sex, kondom) nebo ne? Tak důležité je, že je malý v pořádku. My jsme právě mladí. Navíc oba studujeme, přítel je tedy mladší, než já. Ale stejně tam ten kousíček obavy je.

evakaspar
21. čer 2018

@anys11 Ne nepouzivali. Od toho je to antikoncepce. Hormonum uz proste neverim.

leniczka23
22. čer 2018

Ano ja..pouzivali jsme pharmatex, jenze tam.byla na hrane doba pusobeni tak jsem pro jistotu dojela pro Postinor ktery jsem uzila do 6 hodin od styku a stejne jsem byla tehotna😯

lobella
22. čer 2018

Ahoj, ja brala antiko pres 10 let, s prvnim pritelem jsem se take bala, bylo mi 18, ja na stredni, tak jsme pouzivali navic kondom, s manzelem jsme kondom pouzivali jen kdyz jsem mela antibiotika nebo treba strevni potize, jinak ne a vzdy to poslal do mne, nikdy jsem neotehotnela, to az po vysazeni a kdyz jsme prcka planovali...jinak obcas se to sejde, brala jsem antiko a dostala antibiotika, tak jsme meli kondom navic, ktery prasknul, tak jsem jela jeste pro postinor, poradili mi tak i v lekarne a dr na gynde mi pak reklaze to bylo zbytecne, ze pokud se antiko bere dlouhodobe a pravidelne, tak i pri antibitikach je velmi miziva sance otehotnet...

priefi
22. čer 2018

@anys11 ja pouzivala HA 9 let s manzelem tehdy jeste pritelem bez dalsi ochrany atehu jsem nebyla. Vse ok. Pak jsem vysadila, abychom se snazili o mimi a 2.mesic snahy se prcek podaril 😊

anys11
autor
22. čer 2018

@priefi tak to je super číst, děkuji 🙂
@lobella tak děkuji za názor. Já zatím beru HA od listopadu, v březnu jsem měnila značku, protože mi nevyhovovala. Ani jednou jsem tedy nazpomnela a když jsem ATB měla, byly to udělané ty, které neovlivňují, e stejně jsme radši neprovozovali 💁😂 nějak jsem tomu nevěřila 😀

julia00
25. črc 2022

@ronja55 ahoj je to stará téma ale po tom styku si dostala menštruáciu? A až ďalšiu nie a až vtedy ti vyšiel pozitívny test? Pretože ja som posledny styk mala 30.6 a dnes je 25.7 a testy negatívne. Menštruaciu počas pauzy som mala ako vždy