Ahoj, holky. Jdu na Vás s otázkou. Otěhotněly jste i přes například to, že jste užívaly HA (pilulky nebo i jiné formy HA), přítel do Vás třeba neejakuloval a vy jste i přes to otěhotněly? 🤔nebo zda jste otěhotněly i přes to, že si nejste vědomý chyby v užívání (žádné střevní potíže, žádné vynechání prášku). Poprosím Vaše zkušenosti, ne takové to „jedna baba povídala“. A taky poprosím opravdu odpovědi od Vás, které si vědomy žádné chyby nejste. Děkuji a přeji hezký den 🙂 My právě ještě mimo moje užívání HA provozujeme i přerušovaný sex. Jsme velice mládí a nechceme udělat nějakou chybu..
Ano já jsem brala HA poctivě kazdý den ve stejnou hodinu. V měsíci kdy jsem otěhotnela jsme meli jen jeden sex a to se do mě přitel ani neudelal a presto jsem za mesic na testu našla dvě čárky. Ted uz je tomu memu zázraku 8 měsícu 😀
@anys11 HA je spolehlivá snad na 99% kondom 96%?
každopádně jsem brala prášky (občas i nepodctivě- že jsem zapomněla a vzala a odpolende místo ráno - za cca 8let dva partnery oba vždy do mě a neotěhotněla jsem. S přerušovanou souloží navíc to je skutečně téměř (téměř - až na pár vyjímek - @ronja55 ) nemožné 🙂 > alespoň dle mě.
@ronja55 jak se říká sedla si na slipy a otěhotněla - v tvém případ bych se asi bála 😀 . moc gratuluji k opravdovému zázraku jak je vidět našlo si Vás 🙂
Nikdy nic není 100% a nelze zabránit všemu ovšem to malé procento je téměr zanedbatelné pokud se ještě chráníte vícekrát
Měla jsem šílené křeče v podbřišku a nedostavilo se krvacení v době 7 denní pauzy. Tak jsem si radeji udelala test a byla jsem přesvědčená, že bude negativní a ono ne ☺️
To snad ani nejde otěhotnět ne ?
@ladyhacek děkuji za názor 🙂 právě přítel, i tedy já, nebudu lhát, jako kdyby do mě, tak máme z toho oba strach. Beru sice HA, ale s tímhle si chceme ještě chvíli počkat, navíc, jak říkám, navrhl to sám a rovnou, že mu to problém nedělá a že to raději budeme provozovat takhle. 🙂
@ronja55 také děkuji za názor 🙂 ono asi vážně, zázrak si někoho vybere a vybral si vás :D 🙂 doufám, že nás si tedy zatím ještě nevybere :O
Ja takhle otehotnela pres HA. Zadnou chybu v uzivani nic. Ani kontraindikace s leky. Proste sem pres poctive a bezproblemove brani HA otěhotnela ve 22 letech. A to ze jsem tehotna sem zjistila nahodou na pravidelne prevenci na gynde kdyz uz sem byla temer v 16 tt, protoze s antinou sem normalne menstruovala atd.... Sok jak prase, malem jsem sebou sekla. Nastesti maly v poradku, prasky mu neublizily.
Ano ja..pouzivali jsme pharmatex, jenze tam.byla na hrane doba pusobeni tak jsem pro jistotu dojela pro Postinor ktery jsem uzila do 6 hodin od styku a stejne jsem byla tehotna😯
Ahoj, ja brala antiko pres 10 let, s prvnim pritelem jsem se take bala, bylo mi 18, ja na stredni, tak jsme pouzivali navic kondom, s manzelem jsme kondom pouzivali jen kdyz jsem mela antibiotika nebo treba strevni potize, jinak ne a vzdy to poslal do mne, nikdy jsem neotehotnela, to az po vysazeni a kdyz jsme prcka planovali...jinak obcas se to sejde, brala jsem antiko a dostala antibiotika, tak jsme meli kondom navic, ktery prasknul, tak jsem jela jeste pro postinor, poradili mi tak i v lekarne a dr na gynde mi pak reklaze to bylo zbytecne, ze pokud se antiko bere dlouhodobe a pravidelne, tak i pri antibitikach je velmi miziva sance otehotnet...
@priefi tak to je super číst, děkuji 🙂
@lobella tak děkuji za názor. Já zatím beru HA od listopadu, v březnu jsem měnila značku, protože mi nevyhovovala. Ani jednou jsem tedy nazpomnela a když jsem ATB měla, byly to udělané ty, které neovlivňují, e stejně jsme radši neprovozovali 💁😂 nějak jsem tomu nevěřila 😀
@anys11 ne. Brala jsem jen ha. Přítel do mne ejakuloval a nic se nestalo.