Ahojky zajímalo by mě jestli jste taky přibrali po vysazení HA a jak to zastavit....
já přestala brát v červenci 2008 a ty kila nabrala za necelý rok. Hnus
a všechno do pneumatiky okolo pasu. Musela jsem vyházet (dát na charitu) několikery kalhoty, prostě jsem je najednou nezapla.
jojo presne tak pneumatika kolem pasu a ruce kalhoty zatim dopnu ale ten pocit pneumatiky je hodne neprijemnej
ahoj holky, jsem na tom stejně, od června neberu HA a taky se mi zdá, že jsem nabrala kolem pasu.
snažím se jíst zdravě a jezdit na kole a nic.
já si vždycky naivně myslela, že se přibírá spíš při braní HA , ale u mě naopak. Když jsem brala, tak úplně v pohodě a teď vorvaň s pneumatikou
Dnes jsem si kupovala plavky a když jsem se viděla, tak jsem málem měla hysterák
jé ahoj fram
já jsem taky zkoulovatěla po vysazení HA, strašně, takových7-8kg, hrůza, až teď po MA jsem něco splaskla-to byla taky jediná pozitvní věc na to všem...
@lichtakova ahoj já nesplaskla ani po revizi
Já jsem ještě k tomu prcek, takže na mě je fakt vidět každý deko navíc. Nikdy jsem nebyla vyloženě obézní, spíš oplácaná a předchozích pár let jsem cvičením a zdravou stravou dosáhla na svoji ideální váhu, a teď je to v čudu a tlačí me michelinka okolo pasu.
ja sem taky pri HA nemela problem s pribiranim, pokud sem pribrala tak to bylo jen stravou a ne HA, ale ted je to hruza, ale tak doufam ze se to zklidni a pomalu prestane a vaha pude dolu. chtela jsem pred tim nez otehotnim dat par kilo dolu a ne naopak....
hlásím 1.5 kg dole, ale pneumatika pořád monstrózní tak nevím, odkud to sádlo zmizelo
teda super!!!! gratuluju! ono to pude za dalsi mesic to bude uz pekne videt
ahoj holky, pokračuji ve vaší diskuzi, já jsem vysadila HA v dubnu a nechala si zavést tělísko Mirena, během 2 měsíců jsem nabrala 5 kg, vše jak píšete i vy je na břichu, stravau jsem lehce upravila, jedla jsem daleko více, přesto váha oapt o něco vyšší, dokonce mi popraskalo břicho a boky, takový nárust jsem tedy nečekala
@hribek já přibrala cca 5kg, pak se to zastavilo. Jinak se snažím zdravě a přiměřeně jíst a hýbat (i když to nijak nepřeháním),ale ty kila po vysazení prostě vyskočili
Jak to zastavit neporadím, třeba až si tělo zvykne na ten šok po vysazení, tak se samo srovná.