Zdravím
Brala jsem antikoncepci která měla 21 pilulek pak týdenní pauza na začátku prosince jsem přešla na jinou ktera má 24 v sobotu jsem ji dobrala a mám mit čtyři dny pauzu dneska MS přišla ale je taková hodně slabá může to být tím že jsem začal brát jinou?
Sex byl ještě se starou antikoncepci v listopadu a partner byl ve mě vážně na chvilku bez kondomu ale pak si ho vzal.
V prosinci s novou antikoncepci jsem seděla na partnerovo přirození ale nebyl ve mě
Test jsme si dělal a byl negativní. Ale nebylo to víc jak deset dní od toho kdy jsem na partnerovi seděla. Takže to byl spíš test abych měla jistotu v listopadu. Antikoncepci jsem brala pravidelně maximálně hodina až dvě odchylka nikdy se mi nestalo že by to přesáhl víc jak 12 h
Bojím se otěhotnění z preejakulat ale to je asi nemožné když beru antikoncepci že?
S tou antikoncepci 21 pilulek jsem ji tak slabou neměla a je mi divni že jsem dostala tu MS az dneska protože zítra mám brát nové platícko.
S tou 21 pilulek jsem ji dobrala ve středu platilo a MS začala v sobotu max v neděli a další platicko jsem zacala brát až ve čtvrtek takže to nebylo hned ze bych další den měla brát nové platicko ale teď to u té nové tak mám je to myslíte jneom nějaký přechod?
@te_reza Ona je ta krev vážně hrozně slabá že by mi vystavila jedna vložka na celý den
A přijde vám tedy že to bude tou antikoncepci že to těhotenstvím nebude?
@klarunda001 ano, jakou to máš?
@te_reza mám antikoncepci daylette
@te_reza ale mam problémy s prsy před tím jsem brala lindytte myslím že se jemenovala
A teď jsem začal brát tokofin kvůli tem prsum
Mám totiž takové červené dvorce na nich
@te_reza stane se mi že občas pilulku zapomenu ale je to fakt maximálně do dvou hodin ne víc jak 12 h což si myslím z e by mělo být v pohodě a když se můj Partner ani ve mě nedělá tak by mělo být vše v pořádku doufám
Kdyz mi test vyšel negativní téhle měsíc a to už to je od pohlavního styku v listopadu měsíc to i víc
A když jsme seděla na partnerovi ale nebyl ve mě tak je otěhotněni skoro nemožné takže to vážně bude tou antikoncepci si tedy myslíte?
Nikde jsem moc na ni nečetla recenzi tak nevín jestli jsem jako jediný případ komu se to stalo
Nevím Jestli bych rádia neměla zavolat své gynekolozce a nějak se jí na to zeptat
@te_reza na internetu píši že jedna odchylka do 12 hodin nevadí
Ale co když jsem jich měla víc ja jsem totiž dřív díky tanečním každý pátek musela ji vrtá třeba šly nebo dřív a teď se docela bojím že jak jsme měli ten sex že že začátku neměl kondom tak nevím jestli bych mohla být těhotná z preejakulatu bylo to hnes nějak po MS a ještě test vyšel negativní asi se moc stresuju že?
A teď jsme byla sama tak jsme tu antikoncepci moc pravidelně nebrala tak se i trochu bojím jak jsme na partnerovi seděla i kdyz ve mě nebyl seděla jsme vlastně mu na kořenu jakoby
To by snad žádný preejakulat do mě nemohl dostat snad
U některých druhů antikoncepce ms zmizí úplně, příště ji nemusíš dostat vůbec