Sex po zavedení tělíska. Kdy?

scaypora
2. srp 2023

Zdravím dámy, mám takový choulostivý dotaz. Včera mi doktor zavedl tělísko Levosert. Mám ho teprv den, ale bolesti jen lehce. Zajímá mě, kdy jste měli sex po zavedení?

lencaa11
2. srp 2023

@scaypora můžete hned záleží na vasem zdravotním stavu jen bych ještě cca 14 dní si dala pozor než si tělísko sedne

scaypora
autor
2. srp 2023

@lencaa11 Tak super, děkuji za odpověď. Já se bála, aby se tím sexem někam třeba neposunulo, hihi.

lencaa11
2. srp 2023

@scaypora to bys te nesexovala 5 let 🤣🤣 samohrejme to se stát může během používání kdykoliv to je u všech tělísek takovy co člověk neovlivní mě se první tělísko taky posunulo a dr mi ho rovnala - druhé tělísko sedelo už ok....

scaypora
autor
2. srp 2023

@lencaa11 Je pravda, že se to vlastně může posunout kdykoli během těch let no :D To jsem nedomyslela :D Mám to poprvé a první den, tak mě omluvte za možná hloupé otázky :D

lencaa11
2. srp 2023

@scaypora úplně v pohodě taky jsem to nevěděla až když Dr na kontrole že se to malinko posunulo tak že to vrátí kam má a vše ok hold stim se musí počítat proto jsem na doporučení dr těch 14 dní ještě si dávala pozor aby si to sedlo jinak bolest může bejt týden od zavedení jak si tělo děloha zvyká jak se snaží zjistit co tam je ...

scaypora
autor
2. srp 2023

@lencaa11 Mě právě Dr nic o žádný kontrole neříkal, mám přijít v případě, že bude něco v nepořádku.

lencaa11
2. srp 2023

@scaypora já šla po měsíci zda to sedí a pak po 6 měsících a pak až na preventivní prohlídku asi bych se na to zeptala aby jste věděla zda je vše ok kamarádka má to samé tělísko co vy a též tak to šla na kontrolu

scaypora
autor
2. srp 2023

@lencaa11 Radši ano, počkám ten týden a zavolám jim a domluvím se. Jako asi bych to poznala, zda tam je špatně, ale jen pro můj klid tam zavolám. Děkuji za rady a odpovědi 🙏

blondynka400
2. srp 2023

@scaypora já vždy čekala tak cca 2 dny. Přeci jenom ten čípek je dost citlivý... To zdá se posune bych vůbec neřešila. Tělísko se vždy posouvá, musí si najít svojí polohu.

scaypora
autor
3. srp 2023

@blondynka400 Tak super, bolesti nemám ani moc nešpiním, tak to zkusíme. Děkuji moc, byla jsem ,,podělaná" 🙂