Přerušovaný sex ve 13 letech. Bojím se, že jsem těhotná

kamila789
11. srp 2015

Ahoj hoolky, je mi 13 let.... Vím že je v tomhle věku na sex brzo ale včera se mi to bohužel bez myšlení stalo, prosím jsem dívka co má problém a potřebuje pomoct. to že jsem hloupá už vím sama. Včera jsme s přítelem 17 let, zkusili sex, neudělal se do mě, ale byla tam taková ta štáva ejakujace. bojím se že jsem těhotná a antikoncepci mi neprodají, bojim se a mam strach, rodičum absolutne neveerim... a hrozne se jich bojim 😒 ☹ ☹ ☹

misimisi
11. srp 2015

Postinor by ti měli prodat, bere se v případě nehody po sexu, nejlépe do jedné hodiny, ale i o něco později. Utíkej do lékárny. Jinak je dobré trvat u kluka na kondomu.

lenjii
11. srp 2015

Ano přesně. Jdi si pro postinor. Od 19.5. 2015 Je prodejny bez omezeni. Pred tím by si potrebovala OP.

leniczka23
11. srp 2015

Mazej pro postinor a modli se ať zabere..a prosim tě pro příště se chraňte, přítel by měl mít v 17 už trochu rozum..Držím palce..

jarka.09
13. srp 2015

Já bych si našla gynekologa, kterému bys věřila, stejně by to chtělo nějak řešit i do budoucna

schnek
13. srp 2015

předevčírem registrovaná, aby se zeptala na včerejší něčekaný zážitek? to se zase někdo nudí, co? no jo, už jsou moc dlouho prázdniny a i to vedro dělá svoje... 😎