Ahoj hoolky, je mi 13 let.... Vím že je v tomhle věku na sex brzo ale včera se mi to bohužel bez myšlení stalo, prosím jsem dívka co má problém a potřebuje pomoct. to že jsem hloupá už vím sama. Včera jsme s přítelem 17 let, zkusili sex, neudělal se do mě, ale byla tam taková ta štáva ejakujace. bojím se že jsem těhotná a antikoncepci mi neprodají, bojim se a mam strach, rodičum absolutne neveerim... a hrozne se jich bojim 😒 ☹ ☹ ☹
Ano přesně. Jdi si pro postinor. Od 19.5. 2015 Je prodejny bez omezeni. Pred tím by si potrebovala OP.
Mazej pro postinor a modli se ať zabere..a prosim tě pro příště se chraňte, přítel by měl mít v 17 už trochu rozum..Držím palce..
Já bych si našla gynekologa, kterému bys věřila, stejně by to chtělo nějak řešit i do budoucna
předevčírem registrovaná, aby se zeptala na včerejší něčekaný zážitek? to se zase někdo nudí, co? no jo, už jsou moc dlouho prázdniny a i to vedro dělá svoje... 😎
Postinor by ti měli prodat, bere se v případě nehody po sexu, nejlépe do jedné hodiny, ale i o něco později. Utíkej do lékárny. Jinak je dobré trvat u kluka na kondomu.