Dobrý den, včera večer nám s přítelem práskl kondom. Bylo to před ejakulací, ale známe tzv kapky lásky. Předtím přítel neejakuloval dlouho (naposledy asi den zpatky) a byl ještě predtim na zachode. Mám včera 4 dnes už 3 dny do mesicku. Měla byxh koupit prášek po? Je to taková jistota, ale zároveň nechci se ladovat hormonama jen tak. Je možné ze byxh otěhotněla? Prasklého kondomu si přítel všiml skoro hned a hned jsme ho vytáhli. A 100% se neudělal.
@littlebee124 myslím, že jsem měla ovulační hlen 16 den cyklu.
Nestresuj prosim tě 🙏🏻 těhotná nebudeš 👍🏻
Buď úplně v klidu 😉
@izzylka takže myslíte, že je prášek zbytečný ? Protože mě straší lidi co pořad rikaji, ze je možné otěhotnět kdykoli a čímkoli :/
Kdykoli a čímkoliv určitě ne😂😂😂 pokud chceš sexuálně žít, doporučuji přečíst si něco o tom, jak se otěhotní. 😉
Ano, je zbytečný
Otěhotnět můžeš cca 5 dní před ovulací a jeden den po....takže pokud je po ovulaci, otěhotnět nemůžeš. Jestli máš 3 dny do menzes, otěhotnění je už fakt nepravděpodobný.... Jak už tu někdo psal, bylo by možná dobré, přečíst si něco o tom, jak funguje rozmnožování 🙂
Sexovat umí každej, ale něco vědět o svém těle a jak co funguje, to je v dnešní době už tabu 🙈
@izzylka ovulaci jsem si nikdy přesně nemerila, ale vždy zhruba v půlce cyklu mám takový lepkavý hlen a to jsem usoudila, že je asi ono. Myslím si, že čtyři dny do mesicku už vážně po ovulaci mám. Děkuju moc za rady 🙂 už jsem z těch všech informaci na internetu zmatená.
4 dny do MS by byla u krátká fáze na uhnízdění. Pokud máš cyklus pravidelný, je prakticky nemožné, abys otěhotněla.
@sirinfirst cyklus mám většinou +- pravidelný, pokud nemám velký stres 😅 Jinak děkuju moc za odpověď. Ale stejně si myslím, že teď už plodné dny nemám. Nebo je to možné?
Vždyť ti píše že ne. Přečti si něco o tom jak ti vůbec tělo funguje.
I kdybys měla plodné dny, jakože je to nepravděpodobné, ale jsou ženy, co ovulují později, tak bys stejně nemohla mít prosperující těhotenství s tak krátkou luteární fází.
@sirinfirst a mohla bych se vás ještě zeptat, jak moc je pravděpodobné, že v preejakulátu jsou spermie ?
No neznáme kolik spermii a jak moc kvalitní je přítel má😀 v preejakulatu jsou vzdy nejake, jestli chcete vědět kolik pošlete to na rozbor 😀
@littlebee124 tak já se jen ptám, protože informace se liší. Ja se dočetla, že v kapkách lásky jsou spermie jen málo kdy a to pokud muž ejakuloval i predtim. A něco tam “zůstalo”. Tak proto se ptám.
Za mě dobrá otázka. Jen tady na Koníkovi jsem četla milion a jeden příběh, jak holky otěhotněly před ovulací, po ovulaci, týden, měsíc a rok po menstuaci...😀. Takže obavy jsou na místě. Pokud máš ale pravidelný cyklus, byla bych v klidu a doufala, že to dobře dopadne.
@evolf já už fakt nevím čemu verit, každý říká úplně něco jineho. Jednou se dozvím, ze v kapkách lasky není nic, o par zpráv dozadu ze je tam sperma vždycky. Uz jsem z toho fakt na nervy a netuším jestli si mám prášek radši vzít nebo je to totálně k ničemu.
Ježiši uklidni se....těhotná fakt nebudeš 🤦🏻♀️
V preejakulátu spermie bývají, ale 4dny před MS neotěhotníš!
V preejakulátu jsou vždy, jen množství se liší.. Ale 4 dny před MS bych si fakt nedělala starosti.
Za mlada nám praskl kondom. Když jsem si šla pro prášek a gyndařovi řekla, že mám asi 5 dní do MS, tak mi žádný nedal, že to je zbytečný. A fakt jsem neotěhotněla.
@sirinfirst dekuju mco za odpověď, četla jsem
Si o tom a vážně každý zdroj říká něco jineho. Ani nwvim jestli tam nějaké kapky byly. Ale myslím ze už plodné dny nemám a snad je všechno v pořádku
@konidana a vám práskl ještě před ejakulací nebo až po?
před
Pokud mas po ovulaci, tak je to hodně nepravděpodobné 🙂 víš vůbec, kdy byla?