Ahojte . 5.5 jsme mely nechráněný sex a tak jsem pouzila Postinor po cca 40 hodinách . Menstruaci jsem mela dostat 21.5 ale stále se nedostavila. Dělala jsem si test včera a byla tam slabá druhá čárka. Co Vy na to ? Děkuji za odpověď
@kacis23 já na to to, že si nejspíš těhotná..ja jsem po poziti Postinoru (a to jsem ho užila do nějakých 6hodin) byla taktéž těhotná. Není to prostě 100%
Zkus za pár dní další test, když bude stále pozitivní tak bych šla na gyndu.
Tak co ti na to mame řict?Jak se piše vyš ukaž test... ano postinor se může použit (pokud se to nezměnilo) do 72h ale čim dřiv.. a ani to neni jistota že bude učinny..
bohuzel postinor nezafungoval- idealne si ho vzit proste co nejdrive po styku
Jsi těhotná a postinor bohužel / bohudík casto zapříčiní mimodelozni tehotenstvi
Kamarádka nedávno taky tak otěhotněla. Ten postinor chce vzít fakt co nejdřív, max do 12h. Pak účinnost rapidně klesá. U ní teda těhotenství není mimoděložní naštěstí. Já v minulosti použila 2x a vždy to bylo ok. Ale já to vzala vzdy do 8h po styku.
@me_druhe_ja Vim , vzala jsem to pozde , ale prece jsem doufala , ze to zabere ,jak jsem rikala , myslela jsem , ze je na to spoleh .. Ale jak se rika myslet znamena.... Ale dekuji zkusenosti , aspon vim pro priste .. Dnes jsem chtela k doktorovi , jen mel dovolenou tak zitra tam jdu a uvidim co mi povi
@kacis23 to je hrozně individuální. Některá je připravená na dítě už v 18,jiná až třeba ve 30. Mě bylo čerstvých 31 let když se nám narodil Filípek a nevím zda jsme byla úplně připravena, jsou situace na které se asi úplně připravit nedá pokud v tom prostě nejsi 🙂 Přece jen dítě není hračka, je to velká změna ve vašem životě, takže kdo ví jak se vlastně na to připravit. Někdo si myslí, že připravený je, ale když to přijde, tak zjisti, ze až tak připraven není 🙂
my na to nic.... pridej sem fotku testu- pokud je pozitivni muzes byt tehotna...cim dele si prasek vezmes, tim asi vetsi pravdepodobnost,ze bys tehotna byt mohla