Dobré odpoledne, nemá někdo zkušenost?
25.prosince jsme jeli navštívit rodinu, ha jsem užila ale platičko jsem si zapomněla vzit sebou.
Tudíž jsem 26.tabletku nevzala a užila jsem 2 tabletky 27.prosince. Ten den jsme měli chráněný pohl.styk kondomem, bohužel ten praskl. Bylo 22:30 tudíž jsem nemohla do lekarny. Chyba se mi stala na začatku 2 řadku antikoncepce. Ha beru skoro 4 roky
Postinor jsem tedy vzala ve 12:30 hned co jsem ho koupila. Tudíž 14h po "nehodě"
Myslite že je těhu možné. Postinor jsem yžila poprvé a jeho spolehlivost neni tak bysoká.
Budu rada za každý koment.
@lencaa11 to jo. Diky za odpověď
Záleží jestli jeste bylo před ovulaci. Mě se stalo něco podobného, neberu HA, ale děláme to tak, ze ho manžel vynda. A tehdy to nějak nestihl. A nejdřív sme si řekli, ze to necháme, a co má stát se stane. Ale ja pak chytla hysterii, ze další dítě nechci, tak jsme šla do lékárny až o 18 hodin později. Po asi týdnu přišla predcasna MS a rozhodilo mi to celkem cyklus teda.
@95newmommy2020 diky za odpoved
No pri ha právě ovulace není.
Ale já si prostě to plato sebou nevzala no. Stačí malá chyba a je to tam.
No každopádně, už mám v sobě par hodin ten postinor a jako jsem unavena, takový hlenový výtoky mám a křeče mírný v podbříšku.
@95newmommy2020 a zabral ti teda? Nebylas těhotná?
@95newmommy2020
@kathrinepierce Jo mě potom taky nebylo nejlíp. Ulevilo se mi až s tou MS. Jinak ne těhotná jsem nebyla, ale potom styku jsem měla opravdu hrozne zvláštní pocit, ze by z toho dítě určitě bylo. Nikdy dřív sem to nezažila, a to se nám tohle nestalo poprvé.
@95newmommy2020 jasný to znám.
Já mám jen respekt z te pilulky, jsem se dočetla že něktrré zustavaji neplodne ci porusene vaječniky atd. Radši už nic nečtu no.
Ja byla po Postinoru těhotná. A to jsem ho užila fakt do par hodin po styku, což je prý nejlepší.
@leniczka23 na kazdou to pusobi jinak no
@leniczka23 a bralas ha?
muze se to stat, ale pravdepodobnost je nizka. Pokud beres HA takto dlouho a 27, jsi si vzala 2 tabletky, mela bys byt chranena i vlastni HA (do 24h zpozdeni s tabletkou je ok a to jsi stihla nejspis). Postinor se da uzit do 72hod od styku, to take stihas. Vyloucit se to uplne neda, pro jistotu si v terminu MS udelej test, ale nebala bych se zbytecne
(ted se mi to pise, pred mesicem jsem resila totez. Escapelle jsem brala navic s vyrazne vetsim zpozdenim nez ty, sex byl presne v terminu ovulace, ale dobre, pilulka po zabrala 🙂 )
@tereza0111 diky moc za odpověď. Snad to bude v pohodě.
@kathrinepierce možnost je vždy udělat test v době Ms pro svůj klid ...