Holky uzila jste nektera postinor pri kojeni? Mam 5 mesicni mimco plne kojene ms jsme mela hned po 6tinedeli a odte doby ne mam radeji uzit tabletu?
@puresin
@absintka19 chranili bohuzel nam kondom prasknul :/ pry se muze brat ale nakonec jsme se rozhodli a nebrala jsem ho
@misa147 a v jake fazi cyklu ted jste? Nebo jeste nemenstruujete?
@kristynatita menzes nemam teda tak po 6 ti nedelce jsme mela nevim teda jestli to byl menzes jelikoz jsme mela problemy ze stahovani delohy pak jsme byla na hysteroskopii takze jdme krvacela dlouho i po sestinedelce ale ms nemam teda
@misa147 pak bych byla spis klidna
Ahoj, mám 5 měsíčního prcka, kterého kojím a dnes nám s manželem praskl kondom. Nechtěla jsem brát hormonální antikoncepci, abych prckovi zbytečně nepředávala v mléku nějakou chemii a teď tohle... Prosím máte někdo s postinorem během kojení zkušenost? Vím, že by se pak po prášku nemělo cca 6 hod. kojit a misto toho odsávat. Kolikrát bych měla za tu dobu asi odsávat? Nevíte někdo jak dlouho ty prášky mohou přecházet do mléka? Přemýšlím zda do toho skutečně jít, nebo to nechat na přírodě a modlit se, abych to dostala.
@misa147 Zavolej si k doktorovi, poradi Ti i sestra. Ja bych ho ale nebrala ani za nic.