AHOJTE HOLKY,
KTERÁ Z VÁS MÁ ZKUŠENOST S POSTINOREM????
KOLIK STOJÍ????
BYLO VÁM ZLE????
DÍKY ZA ODPOVĚĎ
nepamatuju si kolik stál přesně, ale cca kolem 300,- zle mi nebylo 😉 , jela jsem si pro něj tenkrát do nemocnice na gyndu 😉
ahoj,zle mi nebylo,jen z toho proč jsem ho použila......stojí kolem 420 teď tuším,dáš si první tabletku co nejdřív a pak další za 12???(nevím jistě)hodin.Tak jeslti ho potřebuješ teď,ráno hned utíkej na gyndu 😉 Můžou ti ho předepsat a můžeš ho mít doma preventivně,záleží na dr.
no já měla špatný jaterky tak mi nechtěla napsat HA ale teď už je mám dobrý tak snad mi to napíše a jestli né tak jí to dítě donesu ať se stará 😖
Mě ta sranda na pohotovosti stála 680 Kč, bylo mi špatně od žaludku, ale na druhý den už ok. 😖
ty brďo 😅 😅 😅 tak to je mazec 😕
to je pěkný svinstvo - myslelal jsem, že už se to nevyrábí. 🙄 Následky jsem měla špinění, trochu křeče a rozhodilo mi to menstruaci. I doktor říkal, že je to těžkotonážní granát. Fuj - vzala jsem před 15 lety dvakrát při "nehodě" na pohotovosti, ale tenkrát ta sranda ještě nic nestála 😝
tak nakonec mi doktorka napsala escapellet.to jen jedna tableta.stála 420kč a zatím mě nic není
haló haló poradí někdo???