Postinor. Jakou máte zkušenost?

kvetinka7777
2. led 2024

Zdravím, chtěla jsem se zeptat na zkušenosti s postinorem...po užití jsem žádné potíže nezaznamenala, menstruace chodily pravidelně jako dřív...nyní už jsme s partnerem trochu jinde a miminko bychom chtěli, po půl roce se nedaří a začínám být nervózní, jestli to nemůže být tím... děti už mám, obě prakticky na první pokus.

freemind87
2. led 2024

@kvetinka7777 já ho měla asi 4x a žádné potíže, když jsem byla na chemické interupci měla jsem rozhozený cyklus asi rok

nazka
2. led 2024

@kvetinka7777 já to tak mám rok a půl a těžko říct čím to je.. Ale je to divný

me_druhe_ja
2. led 2024

@kvetinka7777 jak dlouho je to co jsi měla postinor? Já ho měla v životě snad 3x nebo 4x, vždy jsem měla trochu rozhozenou ms 2_3 měsíce a spinila jsem i mimo, ale pak jsem otěhotněla bez problémů na poprvé a podruhé nechtěně i přes kondom a ha pro kojící. 🙂 nicméně naposled jsem měla postinor tak určitě 4 roky před těhotenstvím minimálně. Spíš víc. a ještě kdysi jsem brala HA skoro 10 let a děti mám až dost po 30. 🙂

freemind87
2. led 2024

@nazka hm teď mi došlo já měla ten escapele naposledy myslím v květnu a pak jsem otěhotněla plánovaně listopadu, napoprvé a teda ms jsem vlastně měsíc rozhozenou měla, že jsem asi 3tydny krvácela

nazka
3. led 2024

@freemind87 já měla asi taky ten, co říkáš Ty.. A MS mi to kupodivu nerozházelo, nic jsem zvláštního na sobě nepozorovala. Ještě mám jednu teorii, proč mi nešlo otěhotnět, přibrala jsem a spousta holek tu píše, že stačí přibrat pár kg a už to nejde..

kvetinka7777
autor
3. led 2024

@me_druhe_ja v červnu, takže to už bude sedm, osm měsíců...právě žádné rozhozeni cyklu jsem nezaznamenala...od té doby jsem i párkrát zkoušela ovulační testy, jestli vse funguje a zda se, že ano...I když jsem četla, že ani ovulační test neznamená,že ovulace proběhla...tak kdo ví, ale kolikrát vyloženě cítím ovulační bolest, i zaznamenam hlen...

kvetinka7777
autor
3. led 2024

@nazka to asi nebude ono...za poslední rok jsem spíš 10 kg shodila...i tak jsem otěhotněla, bohužel v devátém týdnu jsem o miminko přišla...bylo to naplánované a celkově brzy...proto jsem cca po dvou měsících od potratu sáhla po postinoru a od té doby se nějak bojím, jestli jsem to tím úplně nezazdila...

nazka
3. led 2024

@kvetinka7777 já to měla úplně podobně. Já potratila v 8tt a další měsíc jsem sáhla po postonoru, protože jsem se bála, co by kdyby.. V lékárně říkali, že to ale vliv mít nemůže. Víš jak 🤷‍♀️

kvetinka7777
autor
3. led 2024

@nazka vím, člověku tam ten červik nakonec stejně hlodá 🙈 ale aspoň ráda vidím, že jiní s tím problém neměli, tak snad to bude dobré...