Zdravím všechny mamky
Jsem teď po 4té těhu a už mám za sebou 3 sekce takže toto bude 4x sekce , ale uvažuji že se nechám už podvazat ale mám trošku strach co se bude dít atd jestli jsou nějaké zdravotní problémy s toho nebo já nevím co ještě..
Už další dítě určitě nechci už teď mám menší strach , že jdu po 4te na císař ale hold tím musím teď projít tak potřebuji slyšet vaše názory jestli je to dobrý nebo spíš ne a nebo je lepší po porodu se chránit práškem a nebo gumou?
A snad tu nebudu číst proc mi to doktoři neudělali už u druhého atd ..no prostě neudělali a doufám že to tu řešit ani nebudeme jen chci vědět co by bylo lepší.
Budu ráda za vaše normální komenty a ne nějaké urážlivé děkuji moc s pozdravem Salinie
Určitě, je to mechanické přerušení vejcovodu, takže vše zůstane stejne, menstruace,ovulace, jen nedojde k těhotenství. Řešit to dřív, ne až v porodnici.
Je potreba sepsat pisemnou zadaost, kters musi byt minimalne 14 dni pred zakrokem!! Je tam tady ta lhuta na rozmyslenou. Takze resit vcas.
A za me tedy urcite ne podvazani vejcovodu ale preruseni.
Mám zákrok za sebou, nelituji. Komplikace nebyli, císař se nijak neprodlouzil a mám pokoj s řešením antikoncepce 😅 Určitě doporučuji úplně každému kdo další nechce. Výborná věc 😅
Při 3. sekci jsem se nechala podvazat, za sebe mohu doporučit. O zákrok jsem si rekla zhruba ve 20. týdnu tt na gynde.
@salinecka za mne ano