Pocit jako při těhotenství. Může to být antikoncepcí?

klokanka31
9. říj 2020

Když jsem byla těhotná, tak jsem neměla klasické příznaky (zvracení atd), ale žaludek na vodě jsem občas měla, byla jsem náladová, měla jsem i hrozně citlivý čich. Jelikož máme doma zakrslýho králíka, tak se mi z toho otáčel nonstop žaludek, i když byla klec vyčištěná. No a můj problém je v tom, že už asi měsíc mám úplně stejné stavy. Náladovost,úplně stejný žaludek na vodě, a s čichem to je katastrofa. Všechno cítím, všechno mi smrdí, podle manžela i to co není. Když si vzpomenu na loňský podzim kdy jsem čekala malou, prostě jak přes kopírák. Test jsem si zkusila dělat, i když mám antikoncepci, naštěstí negativní. Myslíte že to může být tou antikoncepcí?

terla
9. říj 2020

Těhotenství vyloučit nelze, nevíme, který den cyklu jsi. Ale kamarádka měla přesně stejné příznaky, když právě antikoncepci vysadila. Ale pozor bylo to po roce od vysazení. Bylo to spojený s hormonama, tak uřčitě to souvislost může mít.

lotosek
9. říj 2020

HA funguje na tom principu, že v těle uměle navodí "těhotenské" prostředí, právě tím se vypne ovulace a celý menstruační cyklus

malytlustyhroch
9. říj 2020

Mela jsem takovyhle PMS mezi prvnim a druhym tehotenstvim, i tehotensky super cich mi zustal. A to jsem k tomu ani nemela antikoncepci, a nikdy driv jsem vubec na zadny PMS netrpela. U me se to bohuzel srovnalo az druhym tehotenstvim ☹ ale mozna by se to srovnalo i bez nej, mozna to chtelo proste jen cas, aby se usadily hormony, jak pisou holky.

klokanka31
autor
9. říj 2020

@malytlustyhroch Tak to se mám na co těšit jestli mi to bude trvat i dál... Já mám poprvé v životě antikoncepci, tak právě nevím co je a není normální 🤔