Když jsem byla těhotná, tak jsem neměla klasické příznaky (zvracení atd), ale žaludek na vodě jsem občas měla, byla jsem náladová, měla jsem i hrozně citlivý čich. Jelikož máme doma zakrslýho králíka, tak se mi z toho otáčel nonstop žaludek, i když byla klec vyčištěná. No a můj problém je v tom, že už asi měsíc mám úplně stejné stavy. Náladovost,úplně stejný žaludek na vodě, a s čichem to je katastrofa. Všechno cítím, všechno mi smrdí, podle manžela i to co není. Když si vzpomenu na loňský podzim kdy jsem čekala malou, prostě jak přes kopírák. Test jsem si zkusila dělat, i když mám antikoncepci, naštěstí negativní. Myslíte že to může být tou antikoncepcí?
HA funguje na tom principu, že v těle uměle navodí "těhotenské" prostředí, právě tím se vypne ovulace a celý menstruační cyklus
Mela jsem takovyhle PMS mezi prvnim a druhym tehotenstvim, i tehotensky super cich mi zustal. A to jsem k tomu ani nemela antikoncepci, a nikdy driv jsem vubec na zadny PMS netrpela. U me se to bohuzel srovnalo az druhym tehotenstvim ☹ ale mozna by se to srovnalo i bez nej, mozna to chtelo proste jen cas, aby se usadily hormony, jak pisou holky.
@malytlustyhroch Tak to se mám na co těšit jestli mi to bude trvat i dál... Já mám poprvé v životě antikoncepci, tak právě nevím co je a není normální 🤔
Těhotenství vyloučit nelze, nevíme, který den cyklu jsi. Ale kamarádka měla přesně stejné příznaky, když právě antikoncepci vysadila. Ale pozor bylo to po roce od vysazení. Bylo to spojený s hormonama, tak uřčitě to souvislost může mít.