Po 3. císaři, co jste si vybraly za antikoncepci?

emryo
24. bře 2017

Prosim vas chci se zeptat je tu nekdo po 3cisarskym rezu.dekuji a chtela sem se optat co ste si vybrali po porodu antykoncepci.nebo podvazani .dekuji

drzticka81
25. bře 2017

Me teda 3. cs teprve v cervnu ceka, ale podvazat se nenecham.....a nejake antikoncepci neuvazuju -budeme mit prerusovanou souloz......

riakuk
25. bře 2017

V červenci budu mít 3. sekci a vážně o sterilizaci uvažuji (nejlepší by bylo odebrání vejcovodů). Mám dvě zdravé dcery a nyní čekáme chlapečka. Předchozí těhotenství byla v pořádku, ale poslední těhotenství mi dává celkem zabrat. Vím, že někdo argumentuje tím, že je to definitivní rešení, ale už další děti neplánujeme a nechci do sebe cpát další hormony. Kdybych nevolila sterilizaci, tak bych si vybrala Mirenu. Některé metody jsou pro mne nepřijatalné. Partneři musejí mít při sexu určité pohodlí 🙂 a hlavně - si ho chtějí užít 🙂

yerry
25. bře 2017

Mám za sebou dve sekce a podvazat jsem se nenechala ale kdybych mela mit třetí tak se pak nechám. Antikoncepci zatím neberu protoze kojím. ..
Tělísko jsem mela před druhou dcerou a už bych si ho nedala 😕 nesedlo mi to... ale každý to má jinak

emryo
autor
25. bře 2017

No ja mela taky antynu a sem ve 16 tydnu takze premyslim o sterilizaci coz je jedine

stazina
25. bře 2017

Jsem po 3sc,nabizeli mi podvazani,bylo mi 28,tak jsem odmitla,kdyby náhodou nebo spis omylem doslo k dalsimu tehu,podvazat bych se pak urcite nechala.hor.antik.nemam,nechtela sem ani telisko,takze vypocet pl.a nepl.dni,sledovani plodneho hlenu a prer.souloz.Menstruaci.mam pravidelnou,sve telo znam,takze tomu verim.Navic manzel považován za neplodneho,ac se mi dve deti podarilo zplodit prirozene🙂

emryo
autor
25. bře 2017

Me rekli ze dalsi uz nesmim met ze pujdu v srpnu na 3sekci a ze to nedoporucujou ze se muze i umrit

yerry
25. bře 2017

@emryo no tak Já znám jednu paní ktera po 4 císařich rodila pate dite prirozene. ... nedoporučuji ale s rozhodnutim matky nikdo nic nezmůže. ....

stazina
25. bře 2017

Tak me dr.rekl,ze stav delohy neni nikterak spatny a ze jde jen o to,ze mi musirict,ze 4cs se nedoporucuje,ale rikal,ze je to doporuceni v CR,v jinych zemi delaji treba i 11CS.Pokud to tobe ze zdr.duvodu nedoporucuji ,sla bych do podvazani,pokud nechces dalsi deti.My sice dalsi neplanujeme,ale tehda me to bylo doporuceno den pred sekci a ja se nechtela.unahlit,dnes bych asi sla

frufrunka
25. bře 2017

Ano, já mám za sebou 4 císařské řezy, z toho 3 děti (jednou to bohužel nedopadlo). Ze zdravotních důvodů (při posledním císaři už byla děloha tak slabá, že malému prosvítaly vlásky), jsem si nechala odebrat vejcovod (druhý jsem už neměla). Věděla jsem na 1000%, že další dítě už určitě ne, takže u mě to bylo bez váhání a bez debaty a neměnila bych. Je to pohodička... 🙂 Pokud bych si ale nebyla jistá, jestli další dítě náhodou ještě někdy nebudu chtít, tak bych do toho nešla. Sice je pravda, že u císaře je to při jednom řezání a zdarma, ale zase je to nevratné... A podvázání mi nedoporučili, že odstranění je lepší, protože kdyby jednou někdy nedej bože přišla rakovina vaječníků, tak bez vejcovodů se hůře a pomaleji šíří, takže je víc času na to jí podchytit včas...

emryo
autor
26. bře 2017

Ja se toho bojim.jak dluho ste byli v nemocnici a delaj to v narkoze dekuji

pmaja
26. bře 2017

mam 3 sc za sebou u tretiho me desne nutili do sterilizace- jen podvazani,ze to delaji rovnou pri jednom a byla jsem jen ve spinalu. nechtela jsem. proste je to moc definitivni. ne ze bych mela chut jeste nekdy tehotnet ale nikdy nerikej nikdy. mam mirenu a jsem moc spokojena

frufrunka
26. bře 2017

@emryo Dělá se to rovnou při císaři, takže pobyt v nemocnici to nijak neprodlužuje a narkóza a nebo spinál je při císaři tak jako tak... 😉