Ahoj holky stala se nám nehoda kojim 3 měsíční dcerku užila jste některá pilulku po během kojení? Popřípadě otěhotněla jste některá během kojeni. Ještě jsem nedostala ms
Během kojení se otěhotnět dá. U pilulky po bych se bála, aby neukončila kojení - přečti si příbalový leták, to bych raději riskla další dítě 🙂.
nakojila bych, užila piluli a nakojila aspon po 8h od užití. samozřejmě to muže zastavit i laktaci + plno vedlejších učinku
Vzala jsem si ji, když byly synovi 4 měsíce. Ptala jsem se na to v lékárně, už si nepamatuju, co mi řekla, ale nebyl to žádný velký problém. Kojím pořád dál.
Ja si myslim, ze pokud jsi jeste nedostala prvni MS, tak by byl opravdu pech, kdybyste se trefili zrovna do te prvni ovulace po porodu... 😀 ale stat se to samozrejme muze 😀 asi bych se radeji taky poptala v lekarne, mela bych trochu strach pri tom kojeni.
Já. Plně jsem kojila a brala HA pro kojící, MS jsem neměla. Jednou se mi udělalo zle, úplně stejně, jako v těhotenství, tak jsem si pro jistotu udelala test, no a hned tam byla úplně plná druhá čárka. Absolutně jsem netušila, kdy jsem otěhotněla, protože to bez ms těžko poznáš 😁za dva dny mě vzala doktorka a byla jsem už v 7tt. Takže možný to je 💁♀️
@prostejina a kolik bylo dítěti?
@prostejina to je mazec aj přes antikoncepci pro kojící 😁 no steho mam tedy krapet hrůzu neboť čekám 5 dítě a kojit chci jako vždy a chtěla bych brát tu antikoncepci pro kojící, vždy to bylo na partnetovi aby se nestála nehoda. Nebo může se dát tělísko? To asi be že kdy v šestinedělí se žena hojí stahuje a pak když koji není menstruace.
@zuzurox 14mesicu 🙂
@zuzanacetl07081990 v šestinedělí tělísko určitě ne, ale pak se dát může 🙂 jen bych teda šla do hormonální, nehormonalni není zas až tak "bezpečná" 🙂
@prostejina ano takhle dlouho už pak ano, ale po třech měsících si myslím, že to není až tak pravděpodobne 🙂
@arwen666 já otěhotněla během kojení