Ahojky,mate nektera zkusenost? Dobrou ci spatnou? Rada bych to vyzkousela. HA nechci a kondom uz nas moc nebavi.. zajimalo by me jak je to s tim umyvanim pred a po, chapu, ze mydlo pouzit nesmim, voda nevadi?
Moje doktorka mi říkala, že ochrání, ale jedině s kondomem 🙂
mě někdo říkal že je spokojenej, dr doporučovala ale ještě s nějakyma globulema od též firmy 🙂
@petuliee Používám ho od jara a spokojenost (už jsem ho /nebo čípky od Pharmatexu používala pár let zpět) - a právě vím, že se muselo čekat, jak píše @duluxka ,ale co jsem si koupila teď krém, tak už píšou, že účinnost je okamžitá, takže "nečekáme". A mýdlo neřeším, X let používám Saforelle intim.gel, který je bez mýdla 😉
Nám funguje bez problémů už rok,používáme jen pharmatex krém nic jiného
Snad by to slo zkombinovat s neplodnymi dny? A v plodne kondom. Jako asi budu chvili trnou zda nejsem v jinaci, nez si zvyknem..to je adrenalin! Tim mydlem nesmi byt ale umyty ani partner, ze? Ja teda taky pouzivam intim gel, ale na telo uz normalni sprchac a pritel tez, v pribalovem letaku jsem nikde nenasla, jak dlouho po sprse, kde mydlo bylo se uz nemusime bat 🙂, nebo se zbavit mydla uplne? Holky, dekuji za otevrenost 🙂, ono v lekarne se blbe pta, kdyz je za vama fronta....
@tynar taky se myju "mýdlem" a intim.gel jen lokálně. A ano, partner by se měl taky tak mýt :D A taky jsem to kombinovali s kondomem, ale mám nějaké zdrav.problémy, takže teď používáme jen ten krém (možná bych nemusela vůbec nic, ale zas tak moc riskovat nehodlám, náhoda je blbec 😅 )
Za nas dobre. Chranilo nas to tri roky, pak jsme se uz tak nechranili a mame Natulku a ted cekame druhou.🙂 jen je neprijemny jak z tebe vytyka....
mě ho doporučovala dr., ale já jsem na klasickou antinu i dkyž to asi nic úplně dobrýho nebude...
Co takový ten ladycomp? zkus na to mrknout.