Holky, kdo používáte pharmatex? Jste spokojene? Stalo se někomu, ze při něm otehotnel? Začínám o něm uvažovat, jelikož už nechci brát hormonální antikoncepci a kondom nam s manzelem nevyhovuje.Docetla jsem se, že není vhodné ho používat po umývání, ze mydlo atd. snižuje účinnost, jenže u nás většinou dochází k sexu az večer téměř vzdy po sprchování (mám lepší pocit, když jsem umýta)Myslíte, že kdybych se vysprchovala a spodek prostě umyla jen vodou, že je stále pravděpodobnost nižšího účinku?
Používám, ale pouze na doplnění přerušované v době ovulace.
Přiznám se, že úplně ideální to pro mě není, takové to narušení romantiky + je to ve mně něco navíc, ale hormony brát nechci a na další dítě jsme staří🙂.
Používáme už pár let, normálně se před tím myju, ale ten cca týden v době ovulace si to teda nerisknu. To poctive dodržuji příbalový leták a máme to taky jen jako.pojistku k přerušované souloži.
Pouzivali jsme,ale moc jsme si nepolepsili.me pharmatex palil,vadilo mi,ze vyleza ven,vse bylo upatlane
@miracleelcarim to jste asi používali globule viď?
ja davala na cervikalni kloboucek - gel, samotny bych mela strach + teda s prerusovanou. po porodu se k tomu vratime, protoze hormony nechci a nic lepsiho sme nevymysleli 🤷🏼♀️ ale myla sem se pred tim vzdycky, to zas musim kvuli mocaku. ale mydlo nepouzivam no.
Pouzivali jsme pet let, plne jsme se na nej spolehali, ani behem ovulace jsme neresili zadnou doplnkovou metodu. Pak jsme vysadili a hned napodruhe jsem otehotnela, takze opravdu fungoval. Taky jsem nikdy neresila, ze se pred a po nemam umyvat mydlem. Ale ted uz bych to asi radeji dodrzovala.
Používala jsem rok před starší dcerou, naprosto bez problemu, dcera na první pokus.
Po porodu jsme používali znovu (během ovulace s prerusovanou). Mydlo jsem schvalne nepouzivala 😀 No když bylo dceři 13 měsíců, tak jsem měla pozitivní test 😀 a teď tu mám 14 měsíčního syna 😀
Takže za mě už ne. Teď mám tělísko a jsem spokojená.
Moje gyn i říkala, že ať to klidně používáme v případě, že by nám další dítě nevadilo.
Kdysi jsme používali, ještě před dětmi... Mně to nevyhovovalo, teklo to, pálilo ... A upřímně, teď už bych to nepoužívala, když další dítě není v plánu, ta spolehlivost není nijak úžasná a měla bych strach, zákon schválnosti funguje 😁
@leniczka23 zkusili jsme globule i krem...vysledek byl bohuzel stejny
@lenkabukov včera som použila pharmatex. Ja som dodržala to, že nemám použiť mydlo 2 hod pred a 2 hod po ale priateľ sa umyl mydlom 2 hodiny pred stykom. Myslíš že je to ok? Mali sme aj predohru a priateľ mohol mať prsty od mydla ale toto vraj nevadí. Len netuším či môžem byť kľudná alebo nie.
Používáme ale jen občas. A to se umyju dřív a tak třeba hodina,dvě a pak ...🙂
@natysnovec používaš aj mydlo pred použitím pharmatexu alebo len čistú vodu?
@julie290 Intimní mýdlo. Ale jak říkám použijeme to až po delší době.
@lenkabukov
@eviicka V sobotu som použila práve ten čapík asi okolo pol 11 večer a v nedelu ráno teste pred 8 som sa osprchovala sprchovacím gélom ale intímne partie som úplne vynechala, oplacha som ich len vodou. Čiže tiež asi po 9 hodinach Následne dnes ráno okolo 2 som tiež použila pharmatex čapik a následne som sa osprchovala asi o 12 čiže po 9 hodinach som sa osprchovala ale na intímne partie som nedala nič, iba čistou vodou som sa tam dole opláchla. Podľa príbalového letaku som všetko dodržala ale obávam sa že som sa osprchovala po krátkej dobe od použitia čapíku
Používám už 6 let a vždy se před meju 😁 Za nás super vynález