Otěhotnění přes Pharmatex a kondom. Stalo se to někomu? Nebo přes jiné dvě ochrany?

miska222111
25. pro 2018

Cetla sem prispevek o tom jak je mozne otehotnet s dvema ochranami. Stalo se to nekomu z vas? Nekdo pouziva jenom jednu a v pohode a nekdo otehotni pres dve..?🤭 prosim skusenosti

berenika39
25. pro 2018

A kde jsi to četla? 🙂)

miska222111
autor
25. pro 2018

@berenika39 na modrykonik.sk, tak nevim.. porad na to myslim, jak je to mozny... ta konkretni holka psala, ze otehotnela pharmatex+ prerusovana souloz a pak dokonce i s pharmatexem a kondomem... je to moznyy?

leniczka23
25. pro 2018

@miska222111 no ja otehotnela pres Pharmatex (ale o 2 minuty jsme pretahli dobu pusobeni a ja byla zrovna v dobe ovulace tak jsem fakt nechtela nic riskovat) tak jsem hned jela pro Postinor a stejne jsem byla tehotna.😣

leniczka23
25. pro 2018

@miska222111 jinak jsem Pharmatex pouzivala pres rok a pokud dodrzus dobu pusobeni a vse co se tyka navodu tak je ta spolehluvost naprosto stejna jako u HA nebo u jakekoliv jine antikoncepce. Takze si myslim ze u Pharmatex a kondom je to temer nemozne.

miska222111
autor
25. pro 2018

@leniczka23 ja taky, ale pry je to nozny 😐, nechapu

brookmichaela
25. pro 2018

@miska222111 ja pharmatex pouzivala 3 roky a jednou mi vysel test pozitivni. Ja myslim ze zadna ochrana neni 100%.

j.a.n.i
25. pro 2018

@leniczka23 No, stejna nebude, HA je spolehlivější. Ale s tim, ze pres kombinaci pharmatexu a kondomu je to skoro nemozne souhlasim, pokud to tedy neni model stylu "kondom nam v prubehu spadl, ale pharmatex by jeste mozna mohl byt v limitu ucinku"... Ale tomu pak nerikam otehotneni pres pharmazex a kondom.

ronja55
25. pro 2018

Ano já jsem otěhotněla při brání HA a ještě jsme dělali přerušovanou soulož. Máme teď doma nás malý 15 měsíční zázrak 😀. Jsme za něj rádi ale bylo to hodně nečekané.

miska222111
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
miska222111
autor
26. pro 2018

@ronja55 a vlastne ted si vzpominam, ze si to psala uz v jine diskuzi🙂... a smim se zeptat, vy ste nekdy vyuzivali HA aj naplno, nebo jen prerusovanou? Jak si tam psala, ze vis presne, ze to bylo z jedneho prerusovaneho..... panejo nic neni jisty.... aj jsem se ted vydesila

miska222111
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
journals
26. pro 2018

Prerusovana souloz neni forma antikoncepce, ale forma loterie. Tak bych k tomu pristupovala a podle toho se i zaridila. Na ucinky Pharmatexu moc neverim, ale moc se mi nezda, ze by nekdo takto otehotnel jeste s kondomem...

miska222111
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
miska222111
autor
26. pro 2018

@journals jo jo, to chapu, jen kdyz rika, ze otehotnela pres HA a prerusovanou... to je taky prekvapive hodne. Clovek nevi naco se spolehat, kdyz ani dve formy ochrany nejdou dost

lutu11
26. pro 2018

@miska222111 moje spolužačka otěhotněla při užívání kondomů. Přerušovaná soulož není antikoncepce. Teda, já bychom do toho nešla. Žeby otěhotněl někdo s 2ma ochranami není nemožné, ale málo pravděpodobné.

normalnimatka
26. pro 2018

@miska222111 no mně se teda zdá přerušovaná + HA míň spolehlivá, než kondom, snad i samotnej o sobě. HA prostě na někoho vždycky úplně nefunguje, a to i přes správný užívání, takovejch případů jsem slyšela x, některý dokonce i při přechodu z jedný HA na druhou. a jelikož stačí kapka, nedivila bych se, že někomu stačí přerušovaná. já bych se taky bála to provozovat, když i početí vyšlo hnedka třeba. jo, když je materiálu víc, je větší pravděpodobnost, ale jinak fakt stačí kapka na správný místo:D
zatímco nechápu to, že se tolik nevěří kondomům. přece když nejsi debil a nestane se nějakej eror, nepraskne to a nesundá se to nebo nepoužíváš něco, co ničí nepropustnost materiálu, neměl by bejt fakt problém. a když se nehoda stane, aspoň víš, na co se máš připravit:D a hlavně tady je ještě možnost pilkulky po, nebo antikoncepce, která se dá tušim použít podobným způsobem při takovejch situacích. i když to není stoprocentní.

miska222111
autor
26. pro 2018

@normalnimatka to je pravda, ja pilulky po neresim, mam vek i partnera a nic by se nedelo i kdyby se neco prihodi.. jde spise o to, ze mam moc rada veci pod kontrolou a takovyhle zivotni skusenosti, kdy se lidi chrani dvema ochranami a i tak se jim neco prihodi... jen nechapu jak se to stane, proto jsem chtela vedet jake jsou skusenosti🙂

normalnimatka
26. pro 2018

@miska222111 páč prostě bůh to tak zrovna chce, no:D

ronja55
26. pro 2018

@miska222111 HA jsem brala 7 let. Nikdy jsem nevzala pilulku pozdě, neměla jsem antibiotika prostě nic co by mělo snížit účinek antikoncepce. S manželem jsme spolu spali i normálně že se do mě udělal. Ale ten měsíc co jsem otěhotněla jsme měli jen jeden sex a udělal se na mě. A další měsíc byli 2 čárky. Nevím jak je to možné když mi 7 let antina 100 % fungovala. Prostě zázrak 🙂

miska222111
autor
26. pro 2018

@ronja55 no jo asi to tak mnelo byt, ja se ale tak vystresovala🙁, ja resim jeh prerusovanou s HA a myslela jsem , ze tak je to stoprocentni😐...uz sem z paniky koukala do jinych diskuzi, jestli si nekde o tom podrobnej nepsala😀😀( neznasim kdyz neco neumim pochopit..) a nekde si tam psala o crevni viroze, ze to mohlo byt i proto..? Co myslis? Promin, ze se tolik ptam🙂

ronja55
26. pro 2018

@miska222111 jo měla jsem dva dny prujem a nebylo mi dobře. Ale nebylo to v době sexu. Fakt nevím čím to mohlo být. Teď už radši používáme kondomy. Ha už nevěřím. Teď si druhé miminko nemůžeme dovolit, kvuli velkému riziku vývojových vad.

miska222111
autor
26. pro 2018

@ronja55 vim, cetla jsem prispevky ktere si psala do diskusi.. a moooc vam drzim palce at vse dopadne nejlepe jak se da... promin za tolik otazek🙂, jsem clovek co se hodne obava... bohuzel.. a mas jedno nebo dve ditka?🙂

ronja55
26. pro 2018

@miska222111 jedno 15 měsíčniho syna. Druhé plánujeme za rok ale budeme muset inseminačne nebo umělý oplodnění. Manžel už je na tom nastesti dobře. Od ledna jde už do práce tak snad to bude už jen dobré.

miska222111
autor
26. pro 2018

@ronja55 ty jo, ale si rikam, ze to ten zivot tak zaridi, ze cloveku prijde do zivota ditko i kdyz to neceka, a pak zjisti, ze to bylo to nejlepsi, protoze mozna se uz jine nepovede..je to zivot... ptala jsem se proto, ze jsem videla jak jsi psala v jedne diskuzi o otehotneni po vysazeni HA, ze jsi otehotnela hned za 14 dnu po vysazeni... tak jsem nevedela jestli nemas uz tedy dvě deti..

jana_001
17. lis 2022

@ronja55 stará téma ale po jakém čase od toho styku ti vyšel pozitivní test? Měla jsi i ms během pauzy