Nitroděložní tělísko. Jaké doporučíte? Máte zkušenosti s Mirenou?

lunzie
16. srp 2021

Ahoj holky, potřebuju poradit jaké telisko. Nyní mám jaydess jsem spokojená (menstruace pravidelna), ale je jen na 3 roky. Přemýšlela jsem nad mirenou, je na 5 let, ale obávám se jestli mi bude sedět. Máte někdo zkušenosti s mirenou ?

editah222
16. srp 2021

Mám už třetí Mirenu a jsem stále spokojená. Jen poslední aplikace byla velmi bolestivá, nevím proč, protože předchozí dvě naprosto v pohodě.

lunzie
autor
16. srp 2021

Vyndavani a aplikaci se nebojím. Mám už druhou jaydess a zvládla jsem to v poho. Jde mi spíš o to, že třeba ta mirena je na 5 let a má tedy i více hormonů, tak se obávám o sexuální život a další změny

dashyyy
16. srp 2021

Měla jsem Jaydess kvůli složení, dle doktora je šetrnější, má méně hormonů než mirena a na základě toho jsem si po J. dala Kayleen (tak nějak se to píše), je to stejný výrobce jako J. akorát pětiletá.. mám ji teď vlastně dva roky a jsem spokojená 🙂

hezz17
16. srp 2021

Pripichnu se s dotazem- citite s teliskem úlevu treba s bolestivou menstruaci? Bolava prsa, pms 😖

dashyyy
16. srp 2021

@hezz17 Prsa bolí, obličej jak puberťák a obměsíc mě pobolívá břicho.. jinak od MS úleva veliká.. svoji jsem měla 10dní a silnou, tady jen tři dny spíš špinění.. kamarádka třeba nemá MS vůbec