Dobrý den. Mám jít na zavedení nehormonálního tělíska. Zavedení proběhne během menstruace. Menstruaci mám dostat v úterý 12.3. , mám ji na den přesnou, a běžně mi trvá tak 4 dny. Takže normálně bych v pondělí 18.3. byla už po menstruaci. Prodloužilo Vám zavedení tělíska menstruační krvácení? V úterý 19.3. mě kamarádka zve na pobyt, kde mám chodit na bazén, do sauny atd…Tak zvažují, zda odložit zavedení tělíska a nebo jet i s čerstvě zavedeným tělískem. Díky
@dashyyy A jak to probíhalo to zavedení ? Bolelo to? Mám na to jít také tento měsíc
Jo po prvnim zavedeni jsem mela ms tak o pulku delsi a trochu silnejsi (5 dni misto 3 se daly prezit😁) Do pul roku se to vratilo zpatky na puvodni stav.
Spinila/krvacela jsem pres dva tydny po zavedeni.
Na wellness bych to neviděla
@janule1940 welness atd ..po zavedení bych neriskovala skrze infekci cca 14 dní tak buď odložit tělísko nebo welness
Minimálně týden po zavedení žádný bazén.
@ivkasolavova já jsem měla druhou výměnu kus za kus a nebolí.. nejmíň příjemná je desinfekce a před zavedením mi dr. aplikoval nějaký tlumící gel.. samotné zavedení je na pár vteřin, zastřihnout vlákno a do minutky hotovo 😉
po tak krátké době bych do bazénu nešla. I se to nedoporučuje. Já lehce špinila asi 2 týdny
@dashyyy tak to je rychlovka teda mě říkal že to je tak na půl hodiny
@ivkasolavova hodně záleží na šikovnosti lékaře a i na tom jak čípek bude přístupný tak že někdo to má za 15 min ,někdo za 30-45 min hotovo
@ivkasolavova nejvíc mu trvala příprava nástrojů, ale jinak si nedovedu představit co by trvalo 45 minut.. je fakt, že říkal, že mám čípek v pohodě, že to šlo jak po másle, tak to určitě taky hraje roli
@dashyyy Mohu se ještě zeptat to se zavádí při MŠ nebo bez?
@ivkasolavova ke konci menstruace
U me teda to zavadeni trvalo tak 15, 20 minut. Ale ja jsem specifickej pripad xD
@ivkasolavova tak záleží na situaci.. ideálně během MS, to je jasné.. můj dr ordinuje dva dny v týdnu, tak se tref s tělískem u kterýho je MS nepředvídatelná, já teda mám i s tělískem, ale nikdy nevím, jak dlouhá či silná bude.. jsou holky, které vůbec MS nemají, tak se pak mění, jak to vyjde no
@ivkasolavova většinou ke konci klidně když žena ještě špiní právě skrze čípek
Mám čerstvě zavedené (teda hormonální) a počítala bych s lehkým špiněním cca 1-3dny. Já jsem teda měla trošku strach i do vany, abych si na podrážděný čípek něco nezanesla.. raději bych se sauně a bazénu po dobu špinění vyhnula než si to dole sedne