Dobrý den, nenašla som nikde podobné téma moc me zajíma jake druhy nehormon. antikoncepce uzivate a jakymi se chranite proti početí.
Roky som užívala antikoncepci a pak sme se rozhodli pro mimi povedlo se hned, druhe mimi bolo trochu horší taky sem uzivala antikoncepci po porodu po vysazení trvalo 14mesicú otehotnet. Mám velke problemy s hodne nepravidelným cyklem takze chranení se nejakym vypočtem nebo tak je nepriatelné tak isto mam problem se tema gelama a globulema proti spermatu, pesary ani jine veci co se zavadejí dovnitr su taky nepriatelné, kondomy u nas neprchadzaju v uvahu a som stracená v tom či jeste vubec neco existuje na ochranu pred počatím?
Vase skusenosti alebo nejake novinky na trhu o kterých se jeste nemluví ?
😀 dekuji moc za odpovedi
Ahoj, já měla roky antikoncepci s názvem Azalia... nemůžu si vynachválit... pauzy se u ní nedělaj a když jsem pak vysadila, po dvou měsících jsem měla cyklus úplně normální... tak normální, že z toho teď bude mimi 😀
Slyšela jsem hodně dobré ohlasy na NaturComp, ale osobní zlušenost nemám...
@cizinkaa 🙂 jojo azaliu som taký brala keď som kojila ale jak som prestala kojiť 9mes po porodu tak som sa začala cíti spätne silné kŕče dole nepríjemné stavy nerobilo.mi něco dobře nějaka horm nerovnováha asi a pak som prešla na artiziu klasickú a bolo to trochu lepšie ale ako sme sa 14mes snažili o mimi takza 14mes som mala 8x menzes s toho 3x umelo vyvolavany takže nic moc+ mi něco zistili ze stitnou žľazou z hormon nerovnovahy tak bych to po porodu chcela řešit jinak než horm antikoncepci....A patram co všechno existuje...
@eficenka děkuji zajímavé ale bohužel mám úplně nepravidelný cyklus takže žádné metody na odpozorovani ovulace u mne neexistují, měřila som.14mes bazální teplotu a celé to bolo hidne divné a tým sa chrániť nedá keďže som ted zůstala tehotná v 40alebo 60dní cyklu ked mi prostě povedali ze není možné ovulovat po 35DC....zázraky sa dejú 🙂
zkus femcap 🙂