Nechráněný sex. Jaká je šance na otěhotnění druhý den po MS?

31. říj 2019

Stala se nam s pritelem “nehoda” a nebyli jsme bohuzel vubec chraneni. Ejakulace probehla dovnitr, sex jsme meli 7. den cyklu (dva dny po skonceni ms). Jaka je podle vas sance na otehotneni? Dite zatim neplanujeme, ale nechce se mi bezet pro postinor a rvat do sebe hormony. (Kdyby dite prislo, zvladneme to, nicmene zatim chceme cekat)

journals
31. říj 2019

Vzdycky je moznost. Nas syn je toho dukazem 😄 (miminko ale bylo planovane)

terka1520
31. říj 2019

U každé ženy je to jiné jiná otěhotní ani nemrkne a jine to nejde my jsme první plánovali a tak jsme nato myslely až jsme o miminko dvakrát přišly pak jsme si řekli že až to přijde tak to prostě přijde a teď máme dvě dcerky

balogis
1. lis 2019

No já sem vždycky říkala ,že je to nepravděpodobné.nicmene v červenci sem takto otěhotněla,též sedmý den cyklu,den po ms.cely život moje tělo fungovalo v podstatě přesně jako hodinky a najednou ejhle, dovolena na horách, příroda, horský vzduch a ovulace se rozhodla posunout o týden.nyni jsem v 17 týdnu.takze až se naše třetí dítě narodí,nebudu už rozhodně praktikovat matematiku plodných a neplodných dnů 😂

betelgeuzz
1. lis 2019

Jsou ženy, které otěhotní při MS, takže den po je také šance.

leniczka23
1. lis 2019

Asi takhle..pokud mas pravidelny cyklus je sance asi 10%..pokud nepravidelny je sancenohem vyssi.

betelgeuzz
1. lis 2019

@leniczka23 i při pravidelném cyklu mohou být plodné dny těsně po MS.

leniczka23
1. lis 2019

@betelgeuzz vzdyt pisu 10% 😁

betelgeuzz
1. lis 2019

@leniczka23 a kde jsi přišla na 10%? Kdo má pravidelný cyklus, který může být krátký, tak jsou plodné dny brzo.

leniczka23
1. lis 2019

@betelgeuzz Boha jeho..cca 10% zen ma ovulaci tak, ze muze otehotnet pri nebo tesne po MS..mam svagrovou v IVF centru..Jeste nejaky dotaz?😊

betelgeuzz
1. lis 2019

@leniczka23 tak to asi víš, jak dlouho přežijí spermie, den po MS je tak 8. den, takže když to sečtem, jsme na nějakém 10. až 11. dni cyklu a to ovulace tak vzácná není.

babanci
1. lis 2019

Šance je. U mě se takto zadařilo hned 3 x.

danask88
1. lis 2019

Záleží na cyklu, jsou i aplikace menstruačního kalendáře, které to vypočtou. 0 to podle těch aplikací pro jistotu není nikdy 😂. Ale když si budeš měřit BT a znát cyklus tak to budeš vědět přesněji. Po MS ale je. Podle mé aplikace 3%. Spíš před MS je ta šance hodně malá, zhruba celý týden před MS je minimální (1%).

leniczka23
1. lis 2019

@betelgeuzz vec se ma tak, ze pokud ma zena kratke cykly o oterych se tady bavis nema ms 7-8dni ale tak 4-5dni..takze kdyz to sectes den po MS je 6-7dc a spermie prezivaji 48h, 3 dny fakt ve vyjimecnych pripadech..to jsme na 8-9dc..kolik zen ma ovulaci 8-9dc? Tech 10%😘
Timto s tebou tuhle debatu koncim..fakt verim vic svagrovce co dela uz 10let v IVF centru..
Hezky den preju.

babanci
1. lis 2019

No, moje gyndařka tvrdí, že zdravá ženská otěhotní kdykoliv.😀

elenes
1. lis 2019

Holky a stalo se vám některé, že jste měly menstruaci 2 dny a byly těhotné..? Vzdy to mám cca 5 dní dost silné a bolestive. Teď jsem měla tahy, pichani pouze před ms a pak o ms jsem ani nevěděla. Nebrala jsem žádné léky, ani jsem nebyla nemocná, měla jsem ji silnou, ale o něco méně, než jindy, začala mi 30. a včera už jen hnědá jako konec ms, dnes cisto. Jsme v takové zapadlé dedine, nikam se odtud nedostanu, až v pondělí si koupím test.

marca123
2. lis 2019

Zdravím všechny zeptám se potratila už některá z vás po víně a horké koupeli?

nafuka
Autor odpověď smazal
Zobraz
danask88
2. lis 2019

@marca123 Mě horká koupel s vínem nevyvolala ani porod, ani ve 42tt. Ale teď když se snažíme o další, tak mi manžel horké koupele i víno zakazuje abych eventuálně nepotratila dřív, než se dozvím že jsem těhotná 😂

marca123
2. lis 2019

@marca123 mám na mysli tím jestly některá nepotratila třeba v 6 tydnu tehotenstvi

terka80
3. lis 2019

zalezi kdy mate ovulaci.me treba od 6 dc zacinaji plodne dny a ovu mam mezi 9-11 dc

lutu11
3. lis 2019

No hele, u mne je to 100%. Obe dve deti splozeny 1 den po MS.