Ahojky neumím to tady najít nebo už jsou diskuze staršího data. Potřebují si vybrat tělísko ale Dr. mi nabízí jen 3 druhy, jedno nehormonalni za 1300 Kč a pak dvě hormonální za 6000 Kč ale to přece nejsou na celém trhu jen 3 druhy, můžu vědět názvy a případně ceny vašich tělísek? Děkuji moc ... Ráda bych levnější než za 6000 😊
Já mám Mirenu, je hormonální - Dr. Max za cca 4tis, zavedení 1tis.
@jirovapa a menstruaci máš stejnou? Pořád straší že menses je horší a delší
@ilonne no super mě jí nabízela za 6000 ale nevím zda ji zavede levněji když si ji koupím sama .. ale.dik
@jancastromska Jaydess za 3 tisíce i se zavedením.
@jancastromska první cca dva měsíce jsem lehce krvácela, ale od té doby nemám menstruaci žádnou. Občas lehce špiním, jinak bez problému. Po vyjmutí prvního tělíska jsem otěhotněla hned do měsíce. Jo a zavedení tělíska mě nic nestálo. Nevím jestli záleží na lékaři 🤷♀️.
Měla jsem Jaysdess - tříletá, a teď mám tu samou ale na pět let - Kayleen.. za obě cca 4500kč i se zavedením
Ja mam nehormonální tuším Gold T za 1500,- a za mne ne.Dlouhe a silné krvácení,špinení,výtoky,bolesti.Na ročné kontrole u gynekologa mi řekli,že to je normální.O rok jdu na vyndání a výmenu po 5 rokoch a už chci jedine hormonálni.Snad se ty menstruace konečne nadobro zbavím.
@jancastromska mám už podruhé nehormonální tělísko Levosert za 3000,- a jsem spokojená.