Holky nikde na internetu nemůžu najít jednotlivé názvy nehormonálních tělísek a jejich cenu, ať to zadávám do vyhledávače jakkoliv, tak mi vylézají jen články, co to je a diskuze o snášení a jestli bolí zavádění apod. Všude se propaguje jen Mirena (tu mít nemůžu dr. mi řekla že je to na stejné bázi jako atiko pro kojící a ta mi dělala zle, krvácela jsem po ní skoro nepřetržitě, a protože stojí 5.000,- tak by to neriskovala, tím pro mě zavřela i injekce, náplasti apod.) a nebo goldlily a silverlily ale ty mají už víc jak rok výpadek takže je do ČR nikdo nedováží a neví se na jak dlouho a pak i gynefix, to se mi i líbí ale právě na těch různých diskuzích co jsem přečetla jsem zjistila že jsou i jiné nehormonální tělíska a dost se i liší cenou, ale byl tam jen název a nebo byla jen cena která se hodně lišila od těch co už znám, pak na jedné diskuzi nějaký dr. odpovídal že jsou různé typy od 500,- nahoru, na 5-7 let zavedení a nic víc k tomu a souhrnný seznam jsem nikde nenašla. Minulý měsíc se mi zase objevilo mimo menstruační krváce po roku užívání antikoncepce a to vždycky když se objeví (u mě tak po 1-2 letech) musím antiko vyměnit a už jaksi není za co, jen ty extra drahé typu Janine a tolik peněz se mi za to zas dávat nechce. Teď si dávám pauzu, ale příští měsíc se chystám k doktorce tak bych ráda měla přehled co existuje a za kolik, nerada bych aby mi řekla že třeba existuje jen jeden (protože ona s toho má výhody že) a ten mi bude cpát 😠 .
holky tak nikdo nevíte jak se jmenuje nebo jste snad podepsali mlčenlivost 😵 !!
nikdo nemáte nehormonální tělísko 😕 ?