Ahoj o tom jaké je Depo provera svinstvo je tady milion diskuzi a vím to , takže o tom se teď bavit nechci . Spíš mě zajímá a nikde jsem to nenašla . Píší že se při ní tloustne , ale mě spíš zajímá může blokovat hubnutí ? Snažím se , řekla bych že dělám vše správně a výsledek ani cm a ani kg .
Stoprocentně!!!!
..
Brala jsem, cvičila jsem opravdu hodně, posilovala ve fitku, ale výsledky nebyly nikdy takové jako bez toho. Svaly rostly, ale tuk se drzel vic nez bych chtela. Ale dulezite jsou faktory kolem. Jak se snazis hubnout apod. Me to slo dolu, ale bez by to slo i vice 😊 ale kazde telo je jine. Zas lepsi drzet vahu nez pribirat.
Kdysi jsem měla a ano, vaha se drzela nahore. Po vysazeni jsem prestala tolik zadrzovat vodu a bylo to dost znat.
@zuzroko nizkosacharidovou kvůli prediabetes , diabetes II nechci proto je to hubnutí pro mě důležité . + O dost větší pohyb než dříve ,. Tak jsem z toho docela špatná , bojím se že i výsledky na dia nebudou k vůli tomu ok. 😔
Taky je podstatné zda je to za týden, měsíc, půl roku 💁🏻♀️ zkusit se poradit s nejakym vyzivovym poradcem o nastaveni jidla, abys zas nebyla v moc velkem deficitu a nebo naopak. Ale nekomu kdo tomu rozumi ne, nekdo kdo si udela rychlokurz na internetu. S tim ze na DP budes spos zadrzovat vodu a tim padem ta vaha dolu tolik nepujde, ale hodnoty by se hnout mely pri dodrzovani stravy a pohybu urcite 😊
Ano může je to hormonalni