Dobrý den , mám půl roku mirenu .Od. Tě doby skoro stále krvácení nebo špinění , když jsem ji neměla tak ms byla nepravidelná .Mirenu jsem chtěla kvůli tomu že nebudu mít Ms a je to pravý opak.Myslite že ms se vytratí když ani neslabne ? Všude jsem četla že po 3 měsících bude jen špinění nebo slabší MŠ a já krvácím teda dosti a už je to 8 den .Už uvažuji že si to nechám vytáhnout nebo mám vydržet?
Krácení může trvat i rok než si tělo na to zvykne a taky Ms nemusí vůbec vymizet můžete mít normálně Ms taky tělo to nemusí přijmout
Může zmizet, zeslábnout, můžeš špinit a nebo taky můžeš běžně krvácet.. já mám třetí tělísko a ani jedno nebylo úplně bez MS, teď mám Kayleen a MS jak hodinky
Čtu v poslední době několikátou diskuzi o Mireně a pořád jsou s ní nějaké problémy. Jinde psala paní, že jí to způsobilo neskutečné zdravotní komplikace - silné akné, velkou cystu a šílené vypadávání vlasů. Po roce si to musela nechat vytáhnout.
Já mám taky negativní zkušenost, přibrala jsem hodně na váze a taky mi padaly vlasy. Všechno bych to normálně nahlásila na SÚKL jako nové nežádoucí účinky. Jinak s tím nikdo nic dělat nebude, když si o tom budeme pořád jen povídat, ale takhle to bude ničit zdraví dalším lidem. Přijde mi to už docela jako vážné. 😒
Za mě už nikdy víc. Měla jsem ji půl roku. Napřed jsem dlouho krvacela, pak to ustalo, ale cítila jsem se hrozně psychicky a přibrala jsem. Nakonec se začaly koupit zdravotní problémy. Po vyndání jsem během 14 dní zhubla 5 kg a během měsíce dalších 5. Jako by mi někdo sundal kouli z nohy.
Ja mam potitivni zkusenost, nechapu, ze jsem na to neprisla drive. Odpadla mi nechutna silna menstruace, nekolikadenni bolesti, protekl mi vzdy temer okamzite tampon, takze jsem nosila i vlozku, 3 dny mi bylo zle…po zavedeni cca pul roku nepravidelne spineni. Ted uz mam snad 3. rok a za me opravdu super. Je tu dost diskuzi, pohledej
@jancazao A jak vám zjistily tu hormonální poruchu?
@rosalindamelinda Sukl co to je prosím?
Já už jsem fakt zoufalá 14 dní menstruace a nevypadá to že by to končilo .Břicho bolí jak když to mám dostat ,třísla taky .A co si budem ty vložky taky nejsou levný .Dotoho manžel na prášky že během půl roku má věčně pust
Asi bych to už resila z lékařem může to klidně značit i posunutí nebo nesedí tělísko lékař by vám mohl říct kde je případný problém
@lencaa11 děkuji , už jsem to zvažovala ale pokaždé kdyz jsem tam byla mi říkali že si to musí sednout a že to může trvat i rok
Tak bych žádala vyšetření jako krvácet 14 dní a déle v kuse a mít bolesti v tříslech mi nepřijde ok ..ani bolesti ano tělísko si může sednout i rok od zavedení ale ne aby žena krvácela a měla bolesti asi lékař neví že můžete mít i zánět dělohy nebo cokoliv jiného 🫣 nebo prostě nesedí
Nechceš se poradit spíš se svým gynekologem? Mám ji 3/4 roku, krvácení mi opravdu slábne, poslední měsíce mám už jen špinění, je to bezva, dobře se s tím funguje, pro mě velmi příjemná změna, krvácela jsem dřív hodně, dlouho a tak nepravidelně, že vlastně téměř pořád. Ale vše konzultuju s doktorkou a jejímu úsudku věřím, zná mě 25 let.