Dobrý den , bolelo vás vytáhnutí mireny? Mám ji od jara ale věčně ms už to nedávám teď ji mám 14 dní už opravdu přemýšlím že ji nechám vytáhnout .Bolelo mě zavádění bude bolet stejně i to vytáhnutí? A po vytáhnutí je Ms hned? Děkuji za odpoved
Obecně to nebolí ženy, které rodily. Mě nebolelo ani zavedení ani vytažení. Ms se dostaví po vytažení do několika týdnů, mě se dostavila za necelé 3 týdny, resp. 18 dní. Samozřejmě byla krátká. Druhá ms již normální, delší.
@rosalindamelinda já jsem po jednom cs a druhý porod , a zavedení bolelo fakt hodně 😄A vytahují to kdykoliv nebo musí k tomu být nějaký spesl den? Sliznice nějak ?
Je to hodně i o šikovnosti doktora. Mě nebolelo ani zavedení ani vytažení. Ale vím, že mám fakt šikovného doktora u kterého mi není nic nepříjemné.
U nás se vytahuje jen ke konci MS, jindy ne.
Vytáhnutí může být naprosto kdykoliv, jak se žena rozhodne. Klasický cyklus s Mirenou nefunguje, @1pomnenka takže nechápu, jak by se mohlo vůbec vytahovat jen ke konci ms... když ms není nebo nemá být. Vždyt se po vytažení čeká na její návrat 😀
Tělísko se může vytáhnout kdykoliv někdo asi vytahuje v době datumu Ms pokud není že je cipek asi pro něj líp přístupný někdy ženy mají i při hormonálním Ms že je slabá ..
@rosalindamelinda Měla jsem úplně opačný problém, MS se táhla celých 7 dní a byla úplně pravidelná. Tazatelka má zřejmě stejný problém jako já, proto píšu, že ke konci MS a na tom trvám. Pokud má MS, vytažení bude ke konci a ne kdykoliv.
@dashyyy bolelo vás vytáhnutí?
nebolelo, příjemné to není, ale že by to bolelo to ne..
Já o tom ani třeba nevěděla ( hodně záleží na šikovnosti lékaře )
Jde hodně o tom jak je lékař šikovný já měla nehormonalni a ani vložení ani vytažení jsem nevěděla že je to hotové jinak hormonální může dělat neplechu že tělo není ok Ms může přijít hned a taky nemusí záleží zda tělísko rozcházelo cyklus