Mirena a MS. Je možné, že MS po roce a půl vymizí?

denisa3101
6. srp 2023

Ahojte ...
mám zavedené hormonální tělísko rok a půl a každý měsíc byla vždy MS někdy slabá někdy zase ne ale každý měsíc byla ... teď už mám 4 dny zpoždění TT negativní. Břicho poboliva jakoby měla ms dojít ale nic ani špiněni. Je tedy možné že mi ms vymizí po roce a půl ?

barulina
6. srp 2023

@denisa3101 já rok neměla žádnou. Teď mívám různé, vlastně už to ani nepočítám.

lencaa11
6. srp 2023

@denisa3101 mohla vymizet a taky může bejt klidně nepravidelná ještě bych za par dní udělala test pro svůj klid ☘️☘️

denisa3101
autor
6. srp 2023

@lencaa11 byla bych rada kdyby vymizela ale zase mít to nepravidelně není žádná výhra 😅 jinak mi to tělísko dr musel vyndat a zase dávat zpět protože mi tam cestovalo 🫣 tak snad se už usadilo teda

lencaa11
6. srp 2023

@denisa3101 to je jak los v loterii kdy přijde u toho když není +- stejný datum no já měla teda pomalu 8 let dvě teliska nehormonalni tak Ms byla jak hodinky +- 2 dny ...uvidíte třeba si to sedlo a Ms nebude 😉 pro svůj klid bych ještě za par dní udělala test třeba překvapí a Ms už nepřijde ☘️☘️

denisa3101
autor
6. srp 2023

@lencaa11 no právě je to divny že cely 1,5 roku přišla vždy 28 DC jak hodinky a ten nic. Radši bych to měla slabé než žádné 🫣 test určitě ještě udělám
Jinak jsem měla i nehormonalni ale po 4 měsících jsem otěhotněla 😂

lencaa11
6. srp 2023

@denisa3101 no já měla jedno tělísko dokonce špatně výroby firma na to přišla po cca roce kdy napsali lékařce ať stáhne výrobky výrobní číslo ××× tak jsem byla na kotrole a samohrejme bylo na půl rozpadlé 😅😅 a tak mi firma na své náklady dala jiné a to bylo v pohodě naštěstí a kdybych neměla nález na čípku tak sním jedu dál ...no je možné že teď si sedlo záleží jak dlouho jste od lékaře od nástevy ...☘️☘️

denisa3101
autor
6. srp 2023

@lencaa11 tyjo tak to je zákon schvalnosti 🫣 takže vytahovat a dávat nové 🫣 no to je skoro jako když já ho měla úplně dole a dr ho vytáhl ani jsem nic necítila takže zaváděl nanovo 🤦‍♀️ no to bylo loni cca září Max říjen asi. A po měsíci jsem šla na kontrolu a tělísko bylo kde mělo ale říkal že kdyby se opět posunulo tak už to vynda a nedoporuci mi další. A sterilizaci jsem nechtěla neb by to nevyresilo moje "problémy" tak snad už je to ok a bude na 4 roky klid 🙏🤩

lencaa11
6. srp 2023

@denisa3101 no bohužel mi ho museli vyndat pod narkozou a po 6 neděli jsem dostala to nové 😅 to jsem měla 4 roky a teď jsem pomalu 3 měsíce po hysterektomii no to je škoda že sterilizace nejde taky řešení no ...

denisa3101
autor
8. srp 2023

@lencaa11 tak břicho mě poboliva stále a je to 6 dni co ms měla přijít, udělala jsem ovulační test a je silnější jak včera, docela se obavám nějaké cysty neb od posledně nebolí spiš každou kontrolu na gyndě mám volnou tekutinu v břiše ... co jinak ovlivňuje Ovulační test ? 🤷‍♀️

lencaa11
8. srp 2023

@denisa3101 ovulační test je pozitivni může ukázat TT - Užívání léků obsahujících HCG (těhotenský hormon) nebo LH mohou také ovlivnit výsledek testu. Během testování tyto hormony proto neužívejte. Těhotenství, menopauza, užívání kontracepce – i v těchto případech může být výsledek testu zkreslený... Cystu jsem měla a test TT mi ukázal 👻 a po druhé jsem měla 10 dní zpozdeni a cysta u teliska někdy se dělají cysty asi bych zavolala k lékaři a domluvila se na kontrole

denisa3101
autor
8. srp 2023

@lencaa11 žádné léky neužívám, já se obavám z té cysty ale ty mívám pořad a ms normálně chodila 🤷‍♀️ zítra asi zavolám dr

lencaa11
8. srp 2023

@denisa3101 urcite zavolat pokud se vám dělají cysty tak asi pozistit důvod ( tělísko ,endometrioza ,atd ..) dej te vědět jak jste dopadla ještě bych vyzkoušela test TT

denisa3101
autor
8. srp 2023

@lencaa11 test negativní, jako já stará lovkyně duchu tak vidím Rysku ale toť vše 😂 cysty se mi dělali ale vždy praskli takže to dr neřešil. Určitě dám vědět

denisa3101
autor
9. srp 2023

@lencaa11 Tak hlášení že na gyndě dneska nejsou a zítra jsou jen 2 hodiny a pochybuji že mě vezmou. Vypadá to nejspíš na cystu tak jak jsem si myslela ... cely den ok a teď už hodinu křeče jako při ovulaci tak snad do zítra praskne a přijde ms 🙏 i dnes test negativní 😌

lencaa11
9. srp 2023

@denisa3101 pokud máte bolesti tak určitě bych se zastavila u dr ať víte že je to opravdu cysta a hlavně jakou jde o to aby telisko nedělalo nějakou neplechu ať máte jistotu pro svůj klid ☘️☘️