Dobrý večer , kolik měsíců jste měli má než vám zesláblá a nebo se už nedostavila vůbec? Já za chvilku 90 dní a co jí mám tak MŠ po 24 dnech cca a třeba i 14 dní a docela silná .Je to tak normální ? Už teď ji mám 8 den a nevypadá to že by to končilo 😄
Půl roku to trvalo (3M jsem měla MS, pak jsem špinila 3 M), od té doby nic...už je to 13 let (mám už třetí Mirenu)
@ivkasolavova hormonální nemám.. mám nehormonalni, ale když to mám dýl než normálně tak si dávám Ascorutin. Asi bych to být vámi taky zkusila nasadit. A pokud bude stále problém tak zajít za Dr.
@sorboni30
@ivkasolavova
ano ještě dodám, taky mi pak doktor poradil Ascorutin ale moc mi to teda nepomáhá,ale je pravda že zapomínám kazdy den vzít
@sorboni30 A ten je k čemu prosím dobrý a je volně prodejný?
@teplaka1 jsem ráda že v tom nejsem sama všude jsem četla a slyšela že to pak není a já mám pravy opak
@sarihy Děkuji a měla jste menstruaci delší tehdá nebo slabší už
@ivkasolavova ano v lékárně se dá koupit. Ascorutin je céčko. Já když si ho dám tak mi zeslabne a pak skončí menses ani nespinim. Když jsem potřebovala kdysi i dddálit taky jsem to brala. 3x denně tabletku.
@ivkasolavova Ty 3M první jsem krvácela téměř v kuse. Pak to přešlo ve špinění. Prý si to může sedat dlouho. Já to vydržela a teď mám už 12,5 roku klid.
@ivkasolavova Ms může se zmírnit a nemusí a ani nemusí vymizet to není na 100% dáno tělo se může srovnavat rok pokud to je delší dobu řešila bych to s lékařem nemusí sedět pokud krvacite hodně k lékaři hned
Mam levosert, to stejny, akorat jinej vyrobce a po pul roce mozna mizi. Jeste vyckavam, jestli prijde nebo ne. Posledni menstruace po ty predposledni prisla po mesici a pul. Ted je to mesic po te posledni a zatim nic.
@sorboni30 Pěkný večer, manžel mi dovezl teda Ascorutin kolik denně brát prášku ? Kolik si berete vy děkuji
@ivkasolavova zdravím, ráno, odpo a večer 1 tabletku si dávám
@sorboni30 děkuji moc ♥️
@ivkasolavova za nic 🌹
Dobrý večer,taky by mě zajímalo,mam to stejný 🙈 ještě jsem snad ani týden v kuse neměla klid .. pořád špinění, pak zase krev .. Dr. říkal že prý to může byt i pul roku než si tělísko sedne... 🙈