ahoj je tady někdo kdo užíva lunafem?chtěla sem se zeptat beru už ho asi rok a pul a předminulý měsic jsem nedostala menzes,minulý měsíc už jo normálně a tedka jen tak slabě asi jen 2dny.myslíte že je to normální
Prosím mohu se zeptat jak jste spokojení s Lunafemem?
Dnes jsem byla u dr. a doporučila mi právě tuhle antikoncepci, ale nic o ní nevím a na netu o ní také moc není.....
Mám 3 letou dceru a do budoucna chceme ještě jedno, ale tělísko na 5 let jsem si nechtěla nechat dát....
díky za jakoukoli radu...
Dhav
Já jsem jej brala půl roku a nebyla jsem spokojená, bolelo mě během cyklu v podbříšku menzes byla slabší, ale sedm dní. Je pravda, že jsem měla tenkrát myomy takže nejsem standardní vzorek
ahoj chtela jsme se zeptat ma nekdo nejakou zkusenost s HA lunafem?ja beru ted prvni platicko a neni mi po ni extra nejlip a uz mam menstruaci 13 dni.
ahoj holky. prodám 2 plná platíčka Lunafemu. Již nevyužiju. spotřeba do 10.2011. tak kdyby měl někdo zájem. mrkněte do bazárku
ahojky, vysazuji HA Lunafem kvůli snažení, a zbývá mi jedno nenačaté platíčko - kdyby jste někdo měl zájem, prodám za 100 kč + poštovné 26 Kč..pište do IP..je škoda, aby mi to doma leželo natož aby šlo do koše
stále nabízím jedno plato Lunafemu...kdo máte zájem, pište do IP
Musím přestat brát antikoncepci. Jedná se o LUNAFEM. Mám doma 2 plná platíčka. Datum použitelnosti je uveden 06/2015. Obě plata prodám za 230,- i s poštovným. Kdo má zájem pište na mail r.paletarova@seznam.cz.
Ahoj beru ho od ledna a menzes nemám skoro vůbec, jen špinění, ze začátku jsem to měla normální a postupně to sláblo. Ale teď koukám, že už ji máš rok a půl, tak to neporadím.